Trimite unui prieten

Strada Piața Bobâlnei și strada Coriolan Hora din Ioșia sunt în curs de modernizare

Vineri , 12 Iulie 2019, 11:14

Exportă PDF - Strada Piața Bobâlnei și strada Coriolan Hora din Ioșia sunt în curs de modernizare Tipărește pagina - Strada Piața Bobâlnei și strada Coriolan Hora din Ioșia sunt în curs de modernizare Trimite unui prieten - Strada Piața Bobâlnei și strada Coriolan Hora din Ioșia sunt în curs de modernizare
Strada Piața Bobâlnei și strada Coriolan Hora din Ioșia sunt în curs de modernizare

Primăria Oradea prin Direcția Tehnică execută în prezent lucrările de modernizare a străzii Piața Bobâlnei.

Lucrările sunt executate de firma SC Drumuri Bihor SA - lider asociere, SC Proexco SRL - asociat proiectant și SC Drum Asfalt SRL - asociat.

Prețul contractului de lucrări este de 575.930,65 lei fără TVA, termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor fiind 22 august 2019.

Până în acest moment au fost realizate următoarele lucrări: săpături la partea carsosabilă pe cele trei bretele ale străzii, așternere strat de balast pe toate cele trei bretele și montarea de borduri la carosabil în proporție de 30%. În prezent se lucrează la compactarea stratului de balast și la montarea de borduri pe cele trei bretele.

Totodată, prin Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Oradea se efectuează lucrări de modernizare a străzii Coriolan Hora, executantul lucrării fiind SC Drumuri Orășenești și SC Edildrum Construct SRL.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este luna martie 2020 iar valoarea contractului de lucrări este de 3.803.579,72 lei fără TVA.

Lungimea străzii Coriolan Hora este de 2.366 m, întregul traseu al străzii fiind alcătuit din 8 aliniamente și 92 de accese la imobile.

Până în acest moment au fost executate următoarele lucrări: săpături în proporție de 15%, o parte din borduri și o parte din lucrările la partea de canalizare. În prezent se efectuează săpături, se așterne balast, se așterne stratul de piatră spartă, se montează borduri și se lucrează la partea de canalizare pluvială.

Strada Piața Bobâlnei și strada Coriolan Hora sunt printre ultimele străzi care se modernizează în Cartierul Ioșia, restul străzilor fiind deja asfaltate.

În atașament găsiți o galerie foto.

Galeria foto - Strada Piața Bobâlnei și strada Coriolan Hora din Ioșia sunt în curs de modernizare

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei