Trimite unui prieten

Studenții de la Facultatea de Relații Internaționale în vizită de studiu la Primăria Oradea

Joi , 4 Octombrie 2018, 15:07

Exportă PDF - Studenții de la Facultatea de Relații Internaționale în vizită de studiu la Primăria Oradea Tipărește pagina - Studenții de la Facultatea de Relații Internaționale în vizită de studiu la Primăria Oradea Trimite unui prieten - Studenții de la Facultatea de Relații Internaționale în vizită de studiu la Primăria Oradea
Studenții de la Facultatea de Relații Internaționale în vizită de studiu la Primăria Oradea

Primăria Oradea a primit azi, 4 octombrie 2018, vizita unui grup de studenți din anul I, de la Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Universității Oradea, specializarea: Relații internaționale și studii europene,  Relații internaționale și studii europene în limba engleză și specializarea Studii de Securitate.

Însoțiți de lect. univ. dr. Mihai Maci  și lect. univ. dr Cristina-Maria Dogot, aceștia s-au aflat la Primăria Oradea într-o vizită de studiu, în cadrul căreia și-au propus să afle mai multe despre modul de funcționare a administrației locale.

Coordonatorul acestui proiect al cărui obiectiv este cunoașterea practică de către studenții de la Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Universității Oradea a modului în care funcționează instituțiile orașului, este prof. univ. dr. Mircea Brie.

Studenții au fost întâmpinați de viceprimarul Mircea Mălan, care le-a prezentat în detaliu modul în care funcționează instituția Primăriei Oradea, din ce se formează bugetul local, cum sunt distribuite finanțele orașului, dar și modul în care administrația locală a găsit soluții pentru reabilitarea sistemului de termoficare, pentru realizarea unui infrastructuri rutiere, pentru modernizarea spitalelor sau pentru reabilitarea Centrului Istoric. Viceprimarul Mircea Mălan a vorbit despre importanța dezvoltării economice a orașului pe termen lung, despre importanța accesării fondurilor europene, despre procedura accesării acestora și dificultățile întâmpinate de-a lungul timpului.

În atașament găsiți o galerie foto.

 

Galeria foto - Studenții de la Facultatea de Relații Internaționale în vizită de studiu la Primăria Oradea

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta