Trimite unui prieten

Studenții Școlii de vară internaționale din Oradea, în vizită la Primărie

Joi , 13 Iulie 2017, 15:05

Exportă PDF - Studenții Școlii de vară internaționale din Oradea, în vizită la Primărie Tipărește pagina - Studenții Școlii de vară internaționale din Oradea, în vizită la Primărie Trimite unui prieten - Studenții Școlii de vară internaționale din Oradea, în vizită la Primărie
Studenții Școlii de vară internaționale din Oradea, în vizită la Primărie

Aproximativ 20 de studenți din Ucraina, Republica Moldova și România au vizitat azi Primăria Oradea și au participat la o masă rotundă în sala mare Traian Moșoiu. Studenții participă la Școala de vară internațională Jean Monnet ,,Pregătiți pentru piața muncii", organizată de Departamentul de Științe Politice și Științele Comunicării, care se desfășoară în Oradea, în perioada 10 - 15 iulie.

Studenții au fost însoțiți de asistentul universitar doctor Alina Brihan și de Gabriela Goudenhooft, conferențiar universitar doctor și au fost primiți în sala mare de Ionel Vila, secretarul municipiului Oradea, care le-a vorbit acestora despre activitatea Consiliului Local al municipiului, adoptarea hotărârilor de consiliu, componența consiliului, transparență decizională și dezbateri publice. Anca Grama, purtătorul de cuvânt al Primăriei le-a vorbit vizitatorilor despre Sala Ghişeelor (piramida) și îmbunătățirea relației cu publicul, eliberarea documentelor și reducerea birocrației, dar și despre faptul că sala mare și cea mică a Primăriei urmează să intre într-un proces de reabilitare iar etajul 1 al clădirii să fie transformat  în muzeu și zonă de vizitare. Totodată ea le-a prezentat proiectele de investiții ale primăriei și i-a invitat pe cei interesați să urmărească site-ul www.oradea.ro, unde pot găsi multe informații utile.

La finalul vizitei, studenții au simulat o ședință de consiliu cu propuneri concrete de hotărâri și au vizitat Centrul pentru Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Oradea, de care s-au arătat foarte impresionați.

Pe această cale conducerea Primăriei Oradea le mulțumește studenților și cadrelor didactice pentru vizita de azi și pentru că au fost interesați să cunoască o parte din activitatea și proiectele primăriei.

 

Galeria foto - Studenții Școlii de vară internaționale din Oradea, în vizită la Primărie

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert