Trimite unui prieten

Târgul de Crăciun din Oradea a fost anulat

Luni , 9 Noiembrie 2020, 9:33

Exportă PDF - Târgul de Crăciun din Oradea a fost anulat Tipărește pagina - Târgul de Crăciun din Oradea a fost anulat Trimite unui prieten - Târgul de Crăciun din Oradea a fost anulat
Târgul de Crăciun din Oradea a fost anulat

Ne apropiem de finalul anului și este momentul în care, din păcate, trebuie să anunțăm faptul că ediția 2020 a Târgului de Crăciun nu va mai avea loc. Din cauza pandemiei SARS-COV-2, marea majoritate a evenimentelor din calendarul APTOR, programate pentru perioada aprilie - noiembrie 2020, au fost anulate sau amânate pentru 2021, după caz.

În acest moment, suntem nevoiți să anunțăm și anularea Târgului de Crăciun Oradea - unul din cele mai cunoscute evenimente orădene și totodată, evenimentul cu cel mai mare număr de comercianți, atracții, activități și participanți. Anularea evenimentului fost o decizie dificilă, însă necesară și inevitabilă, ţinând cont de creșterea accelerată a numărului de noi cazuri de coronavirus din ultimele zile, prioritatea noastră nr. 1 rămânând în continuare siguranța comunității. 

Atunci când contextul va permite din nou organizarea de evenimente, ne dorim să ne revedem sănătoși și în condiții de deplină siguranță, la evenimentele deja consacrate din Oradea, dar și la altele noi, la fel de interesante și ofertante. 

 

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421