Trimite unui prieten

Traseul și programul de circulație al autobuzului de agrement și al tramvaiului de epoca

Vineri , 12 Iulie 2019, 13:16

Exportă PDF - Traseul și programul de circulație al autobuzului de agrement  și al tramvaiului de epoca Tipărește pagina - Traseul și programul de circulație al autobuzului de agrement  și al tramvaiului de epoca Trimite unui prieten - Traseul și programul de circulație al autobuzului de agrement  și al tramvaiului de epoca
Traseul și programul de circulație al autobuzului de agrement  și al tramvaiului de epoca

OTL invită orădenii şi în aceast sfârşit de săptămână la plimbări de agrement cu autobuzul cabrio  şi cu tramvaiul de epocă.

Autobuzul cabrio va efectua curse cu opriri în următoarele staţii de pe traseu: Cimitirul Rulikowski - Universitate - Oficiul de Cadastru - Muzeul Ţării Crişurilor - Biserica cu Lună - Piața 1 Decembrie/Bloc Turn - Centrul Civic/CEC -  Magazinul Crişul - Şirul Canonicilor - Gara Centrală - Episcopia Ortodoxă - Parcul Traian - Iosif Vulcan - Piaţa Ferdinand - Universitatea Partium - Autogara Decebal - Grădina Zoologică - Muzeul Ţării Crişurilor - Oficiul de Cadastru - Universitate - Cimitirul Rulikowski.

Autobuzul va pleca în cursă sâmbătă, 13.07.2019, din staţia Cimitirul Rulikowski şi duminică, 14.07.2019, începând cu ora 12:00, tot la interval de o oră, până la ora 17:00.

Ultima cursă de plecare va fi de la Cimitirul Rulikowski. Preţul unei călătorii este de 15 lei, iar biletele se vor achiziţiona de la şofer, la urcarea în autobuz.

Tramvaiul de epocă va efectua o singură cursă din cap de linie Nufărul, sâmbătă, 13 iulie 2019, începând cu ora 17:00, pe traseul: Nufărul - Gara Centrală - B-dul Decebal - Piața Unirii - Nufărul.

Biletele, în limita a 50 de locuri (in limita capacității tramvaiului) se pot achiziţiona de la Autogara Nufărul, înainte cu maximum 15 minute de plecarea în cursă. Acestea se vor vinde şi pe traseu, respectându-se aceeaşi regulă privind capacitatea de transport.

Preţul unui bilet pentru adulţi este 8 lei, iar pentru copii 4 lei.

Vă dorim călătorie plăcută!

 

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei