Trimite unui prieten

Traseul și programul de circulație a Tramvaiului de Epocă și a Autobuzului Turistic pentru 1-2 iunie 2019

Vineri , 31 Mai 2019, 9:30

Exportă PDF - Traseul și programul de circulație a Tramvaiului de Epocă și a Autobuzului Turistic pentru 1-2 iunie 2019 Tipărește pagina - Traseul și programul de circulație a Tramvaiului de Epocă și a Autobuzului Turistic pentru 1-2 iunie 2019 Trimite unui prieten - Traseul și programul de circulație a Tramvaiului de Epocă și a Autobuzului Turistic pentru 1-2 iunie 2019
Traseul și programul de circulație a Tramvaiului de Epocă și a Autobuzului Turistic pentru 1-2 iunie 2019

SC OTL SA vă invită sâmbătă, 1 iunie şi duminică, 2 iunie 2019, la plimbări de agrement cu Tramvaiul de Epocă.

Tramvaiul de Epocă va efectua o singură cursă, în fiecare dintre zilele menţionate,  din cap linie Nufărul, începând cu ora 11:00, pe traseul Nufărul - Gara Centrală - B-dul Decebal - Piaţa Unirii - Nufărul. Biletele, în limita a 50 de locuri (avându-se în vedere capacitatea de transport), se pot achiziţiona de la Autogara Nufărul, înainte cu maxim 15 minute de plecarea în cursă. Bilete se vor vinde şi pe traseu, respectându-se aceaşi regulă privind capacitatea de transport. Preţul unui bilet pentru adulţi este 8 lei, iar pentru copii 4 lei.

Cu Autobuzul Turistic orădenii se vor putea plimba în 1 şi 2 iunie, doar dacă vremea va fi prielnică şi nu vor fi averse de ploaie. Se vor efectua curse cu opriri în următoarele staţii de pe traseu: Cimitirul "Rulikowski"- Universitate - Oficiul de Cadastru - Muzeul Ţării Crişurilor - Biserica cu Lună - Piaţa 1 Decembrie/Bloc Turn - Centrul Civic/CEC -  Magazinul Crişul - Şirul Canonicilor - Gara Centrală - Episcopia Ortodoxă - Parcul Traian - Iosif Vulcan - Piaţa Ferdinand - Universitatea Partium - Autogara Decebal - Grădina Zoologică - Muzeul Ţării Crişurilor - Oficiul de Cadastru - Universitate - Cimitirul Rulikowski. Din staţia Cimitirul Rulikowski autobuzul va pleca în cursă începând cu ora 12:00, la interval de o oră, până la ora 17:00 (ultima cursă). Preţul unei călătorii este de 15 lei, iar biletele se vor achiziţiona de la şofer, la urcarea în autobuz.

Vă dorim călătorie plăcută.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei