Trimite unui prieten

Trei oferte depuse pentru restaurarea Casei Darvas – La Roche

Luni , 7 August 2017, 13:58

Exportă PDF - Trei oferte depuse pentru restaurarea Casei Darvas – La Roche Tipărește pagina - Trei oferte depuse pentru restaurarea Casei Darvas – La Roche Trimite unui prieten - Trei oferte depuse pentru restaurarea Casei Darvas – La Roche
Trei oferte depuse pentru restaurarea Casei Darvas – La Roche

În data de 17 iulie 2017, pe SEAP a fost publicat anunțul privind procedura de achiziție lucrări pentru Restaurarea Casei Darvas - La Roche. Până în 3 august, data limită de depunere a ofertelor, trei firme au depus oferte pentru această achiziție, respectiv: CONSTRUCTORUL SĂLARD SRL, având ca subcontractant pe SC RO et CO INTERNAȚIONAL SRL; Asocierea formată din GREEN CAPITAL PARTNERS SRL - lider de asociere și ICR IMPIANTI E CONSTRUZIONI SPA; Asocierea formată din SC TRAMECO SA - lider de asociere și SC CONSTRUCTIM SA - asociat.

Valoarea estimată a lucrării este de 6.203.422 RON plus TVA, finanțată prin fonduri europene, Axa prioritară 5 din cadrul POR 2014-2020.

Obiectul contractului îl reprezintă restaurarea Casei Darvas - La Roche, monument istoric de importanță locală, în vederea valorificării patrimoniului cultural în stil Secession. 

Printre lucrările care se vor realiza amintim: lucrări de reparații ale șarpantei și învelitoarei, lucrări de reabilitare a tâmplăriilor, reabilitarea grupurilor sanitare, lucrări de modernizare pentru asigurarea normelor de protecție la foc, lucrări pentru asigurarea accesului persoanelor cu handicap locomotor, desfacerea tencuielilor interioare și exterioare afectate de igrasii și infiltrații, lucrări de instalații, realizarea unor funcțiuni muzeistice și culturale, recondiționarea și restaurarea  tuturor elementelor decorative cu valoare istorică. 

Termenul de execuție este de 24 de luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

,,În prezent suntem în perioada de evaluare a ofertelor depuse. Estimăm că lucrările vor începe în toamna acestui an. Toate lucrările de reabilitare și reamenajare funcțională a clădirii sunt necesare pentru includerea acesteia în circuitele turistice publice interne și internaționale", a declarat Marius Moș, directorul Direcției de Management Proiecte cu Finanțare Internațională din cadrul Primăriei Oradea.

Proiectul de reabilitare a obiectivului de patrimoniu Casa Darvas - La Roche are în vedere valorificarea acestui patrimoniu cultural al orașului Oradea și deschiderea în acest loc a unui Muzeu Art Nouveau.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert