Trimite unui prieten

Ultima extragere în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”

Vineri , 5 Aprilie 2019, 11:32

Exportă PDF - Ultima extragere în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” Tipărește pagina - Ultima extragere în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” Trimite unui prieten - Ultima extragere în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”
Ultima extragere în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”

Astăzi, 5 aprilie, a avut loc ultima extragere în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea" din anul 2019, prin care Primăria Oradea dorește să-i motiveze pe contribuabili să plătească impozitul online.

La ultima extragere din acest an au fost înscriși contribuabilii care au plătit online în perioada 25 martie - 1 aprilie 2019, integral, impozitele datorate pentru anul în curs.

Din cei 3.465 de contribuabili înscriși, prin extragerea computerizată a fost desemnat câștigătorul Mărcuț Gheorghe Florin, proprietar, de pe strada Nufărului. Acesta va fi înștiințat prin adresă la domiciliu privind posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, ghișeele 3 sau 4 din Piramidă, începând de luni, 8 aprilie, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Corespunzător perioadei campaniei 15.01.2019 - 31.03.2019, au fost acordate 11 premii.

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor care şi-au plătit integral taxele și impozitele datorate pe anul 2019, până la data de 31 martie, optând pentru serviciile de plată online.

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta