Trimite unui prieten

Ultimul câștigător al campaniei de promovare a plății impozitului online este o firmă orădeană

Joi , 6 Aprilie 2017, 15:19

Exportă PDF - Ultimul câștigător al campaniei de promovare a plății impozitului online este o firmă orădeană Tipărește pagina - Ultimul câștigător al campaniei de promovare a plății impozitului online este o firmă orădeană Trimite unui prieten - Ultimul câștigător al campaniei de promovare a plății impozitului online este o firmă orădeană
Ultimul câștigător al campaniei de promovare a plății impozitului online este o firmă orădeană

Astăzi, 6 aprilie 2017, a avut loc ultima tragere la sorți în cadrul campaniei ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea", care a demarat în 13 februarie și prin care Primăria dorea să-i motiveze pe cetățeni să plătească impozitul online.

Tragerea la sorți s-a făcut pentru plățile online efectuate de contribuabili în perioada 27 - 31 martie, fiind validate doar plățile de impozit integral pentru anul în curs. O comisie formată din Eduard Florea, directorul economic al Primăriei Oradea, Eugenia Borbei, director juridic și Anca Grama, purtător de cuvânt, a participat azi la procedura de extragere a câștigătorului.

Din cei 1524 de contribuabili care au plătit impozitul online integral, prin extragere computerizată au fost desemnat câștigător o firmă, Arikan Serv SRL, de pe strada Aviatorilor. Aceasta va fi înștiințată că își poate ridica în termen de 30 de zile de la sediul Primăriei voucherul care oferă reprezentantului firmei o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea, pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani. Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul.

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor care au participat la această acțiune, iar câștigătorilor le dorește distracție plăcută la Aquaparkul Nymphaea!

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura