Trimite unui prieten

Un an de la deschiderea Aquaparkului Nymphaea

Luni , 11 Septembrie 2017, 15:37

Exportă PDF - Un an de la deschiderea Aquaparkului Nymphaea Tipărește pagina - Un an de la deschiderea Aquaparkului Nymphaea Trimite unui prieten - Un an de la deschiderea Aquaparkului Nymphaea
Un an de la deschiderea Aquaparkului Nymphaea

La un an de la deschiderea Aquaparkului Nymphaea, cel mai mare complex acvatic din Vestul României, SC ADP SA, societatea care administrează complexul, informează că în această perioadă, aquaparkul orădean a avut un număr de 301.100 de vizitatori. Ponderea cea mai mare au avut-o cei din județul Cluj, urmând județele Arad, Timișoara, Satu Mare, Maramureș.

Aquapark Nymphaea s-a deschis anul trecut, pe 10 septembrie. Pentru a veni în întâmpinarea vizitatorilor și pentru a le oferi condiții tot mai bune, în decursul acestui an, SC ADP SA a făcut investiții în dotări, valoarea acestora ajungând la 128.000 euro. De asemenea, ADP a înființat pentru aquapark un număr de 129 de locuri de muncă, dintre acestea 93 fiind ocupate.

Profitul realizat de aquapark, în primul an de la deschidere, este de 660.000 euro. Până la data de 31.07.2017, SC ADP SA și-a îndeplinit indicatorii stabiliți de a nu solicita subvenții de la Primăria Municipiului Oradea. La această dată, societatea are profit.

Biletele de intrare pot fi achiziţionate şi online

Având în vedere numărul mare de vizitatori din acest an, pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc să intre în aquapark, ADP a creat serviciul de eliberare bilete cu anticipație. Astfel, există două variante de achiziționare anticipată: de la casieriile aquaparkului sau de pe site-ul www.aquapark-nymphaea.ro, ambele variante putând fi utilizate cel târziu cu o zi înainte de data dorită, până la ora 21.00. Posesorii biletelor anticipate au prioritate la intrare.

Biletele de intrare în aquapark sunt de trei tipuri:

- Bilete de o zi - 50lei/adulți, 40lei/elevii și pensionarii, 25lei/copii peste 3 ani până la 14 ani;

- Bilete de 3 ore - 25lei/adulți, 20lei/ elevii și pensionarii, 12lei/ copii peste 3 ani până la 14 ani;

- Bilete de la ora 17.00 până la 22.00 - 30lei/adulți, 25lei/ elevii și pensionarii, 15lei/ copii peste 3 ani până la 14 ani.

De asemenea, se pot achiziționa abonamente cu 10 intrări care sunt valabile 2 luni.

În zilele de sâmbătă, duminică, sărbători legale și mini-vacanțe, nu se eliberează bilete de 3 ore. În cazul cumpărării unui bilet de 3 ore, în timpul săptămânii, după expirarea timpului, fiecare minut în plus costă 20 bani/minut, care se înregistrează pe brățara tip ceas, iar costurile extra acumulate se vor achita la casierii la plecare.

Prețurile biletelor de intrare includ accesul în aquapark, atât în zona interioară cât și exterioară, utilizarea tuturor toboganelor și asigură fiecărui vizitator șezlong. Celelalte facilități: saune, baie turcească, restaurante, masaje se plătesc extra. Prețurile sunt informative și se pot modifica.

În incinta aquaparkului NU se pot face plăți cash sau cu cardul. Plățile se pot face doar cu brățara încărcată cu credit.

Persoanele îndreptățite să beneficieze de reducerea taxei biletului trebuie să prezinte la intrarea în aquapark următoarele documente:

- pensionarii: carte de identitate și talon de pensie

- copiii până la 14 ani: certificat de naștere

- elevii până la 18 ani: carte de identitate și carnet de elev

Persoanele care nu pot prezenta aceste documente nu vor beneficia de reducere și vor achita prețul întreg. Cei care au achiziționat biletele on-line vor achita diferența la casierie.

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert