Trimite unui prieten

UN MĂRŢIŞOR DIN SUFLET

Luni , 5 Martie 2018, 12:46

Exportă PDF - UN MĂRŢIŞOR DIN SUFLET Tipărește pagina - UN MĂRŢIŞOR DIN SUFLET Trimite unui prieten - UN MĂRŢIŞOR DIN SUFLET
UN MĂRŢIŞOR DIN SUFLET

Copiii din familii aflate în dificultate care frecventează Centrul de Zi, din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea, au întâmpinat cum se cuvine primăvara, într-o atmosferă plină de voioşie, printr-o serie de activităţi de creaţie şi jocuri specifice vârstei.

Astfel, cu sprijinul doamnei Ecaterina Grecu, voluntar al Fundaţiei de pe lângă Biblioteca Gheorghe Şincai, prin activitatea intitulată "Mărțișor pentru mama mea", copiii au continuat seria atelierelor creative cu decorațiuni, mărțișoare și felicitări. Nu au lipsit nici jocurile interactive şi o piesă de teatru, "Povestea mărţişorului", pusă în scenă de către ei, fiind ajutaţi de educatoare şi de doamna Grecu.

8 Martie se apropie cu pași repezi, iar această sărbătoare reprezintă o ocazie extraordinară pentru copii de a învăța lucruri noi. Cei mici adoră să deseneze, să coloreze și să decupeze, iar crearea unor obiecte personalizate cu ocazia venirii primăverii se poate transforma într-o adevărată provocare pentru ei. Prin această activitate, copiii au învățat să lucreze în echipă, să interacționeze unul cu altul, să combine culorile, dezvoltându-le imaginația.

La invitaţia companiei Celestica România, copiii au participat la o expoziţie de mărţişoare, adunând laude din partea participanţilor şi invitaţilor la expoziţie. Ca să împartă bucuria primăverii, au oferit mărţişoarele confecţionate de către ei trecătorilor, gestul lor sincer fiind răsplătit cu o îmbrățișare şi cu încurajări.

Misiunea Centrului de Zi este prevenirea abandonului şi a instituţionalizării copiilor, prin asigurarea unor activităţi de îngrijire, educaţie şi nu numai, copiii beneficiind şi de recreere şi socializare și, nu în ultimul rând, de afecțiune din partea personalului centrului.

O primăvară frumoasă!

 

Galeria foto - UN MĂRŢIŞOR DIN SUFLET

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert