Trimite unui prieten

Un nou ansamblu rezidențial în zona Ceyrat

Marti , 11 Iulie 2017, 14:45

Exportă PDF - Un nou ansamblu rezidențial în zona Ceyrat Tipărește pagina - Un nou ansamblu rezidențial în zona Ceyrat Trimite unui prieten - Un nou ansamblu rezidențial în zona Ceyrat
Un nou ansamblu rezidențial în zona Ceyrat

În ședința Consiliului Local de marţi, 11 iulie 2017, a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal privind construirea unui nou cartier de locuințe colective, servicii complementare, comerț, turism și alimentație publică pe str Ceyrat, cu propunerile de organizare urbanistică și regulamentul de urbanism aferent.

Prin acest proiect se are în vedere urbanizarea zonei cuprinse între str. Ceyrat, str. Thurzo Sandor, Cimitirul municipal Rulikovszky și amplasamentul Centrului de îngrijire a persoanelor vârstnice, în vederea realizării unui cartier rezidențial cu activități de comerț și servicii de agrement.

Astfel, în noua zonă rezidențială se vor amplasa 18 clădiri de locuințe colective  cu 646 de apartamente și funcțiuni complementare locuirii (servicii de proximitate, unități sanitare de mici dimensiuni, unități de învățământ preuniversitar, magazine). Zona de turism şi alimentaţie publică va cuprinde o construcţie cu destinaţia de hotel cu 70 de camere şi sală de alimentaţie publică cu suprafaţa de 400 mp.

Zonele verzi aferente acestui ansamblu rezidențial se vor întinde pe o suprafață de cca 5000 mp, din care 3.481 mp reprezintă zone verzi cu acces public nelimitat.

Totodată, conform proiectului, se vor asigura la sol 654 locuri de parcare aferente locuirii.

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert