Trimite unui prieten

Un nou câștigător în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea\\

Marti , 9 Februarie 2021, 14:44

Exportă PDF - Un nou câștigător în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea\\ Tipărește pagina - Un nou câștigător în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea\\ Trimite unui prieten - Un nou câștigător în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea\\
Un nou câștigător în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea\\

Azi, 9 februarie, a avut loc o nouă tragere la sorți în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea" din anul 2021.

La această tragere la sorți au fost înscriși 1869 contribuabili, care și-au plătit online impozitele datorate pentru anul în curs în perioada 28 ianuarie - 3 februarie 2021.

Prin extragere computerizată, a fost desemnat câștigător Popa Viorel, cu domiciliul pe strada Posada. El va fi înștiințat prin adresă la domiciliu cu privire la posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor, amintind pe această cale că persoanele și firmele care plătesc taxele și impozitele datorate pe anul 2021 până la data de 31 martie beneficiază de o bonificație fiscală de 8% pentru plățile online și de 4% în cazul plăților la ghișee. De asemenea, cei care plătesc online pot câștiga săptămânal, prin tragere la sorți, până la sfârşitul lunii martie, o zi de distracție la aquapark alături de familie (2 adulți și 2 copii sub 18 ani).

Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 16 februarie.

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421