Trimite unui prieten

Un nou model de incinte pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere

Miercuri , 10 Aprilie 2019, 13:00

Exportă PDF - Un nou model de incinte pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere Tipărește pagina - Un nou model de incinte pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere Trimite unui prieten - Un nou model de incinte pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere
Un nou model de incinte pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere

Primăria Oradea prin Direcția Tehnică a finalizat montarea unui număr de 11 incinte metalice tip dulap pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere.

Cinci dintre acestea au fost amplasate pe str. Gheorghe Costa-Foru nr. 2, trei pe str. Sucevei nr. 5 A și alte trei pe Aleea Călinului nr. 8. Acestea au fost fixate pe o platformă betonată amenajată la nivelul solului, dimensiunile platformei fiind de 200 x 90 cm.

Acest nou model de incintă este realizat din tablă zincată și vopsită și are forma unui dulap, deschiderea ușilor cu o cartelă permițând introducerea deșeurilor de către cetățeni și golirea incintei de către firma de salubritate.

În interiorul fiecărei incinte tip dulap vor fi introduse trei europubele, fiecare de 240 l, destinate fracției umede, fracției uscate și fracției biodegradabile.

 În ceea ce privește dimensiunile, incinta are  2 m lungime, 900 mm lățime și o înălțime de 1480 mm pe față și 1100 mm pe spate.

Incintele au fost achiziționate de la firma  S.C  MARIFLOR SERVCOM S.R.L, valoarea unei incinte fiind de 2.486 lei fără TVA. Pe lîngă cele 11 incinte montate, mai urmează să fie amplasate un număr de 17 incinte tip dulap.

"Aceste incinte tip dulap sunt montate la asociațiile de proprietari al căror spațiu disponibil nu este suficient pentru amenajarea unei incinte metalice prevăzute cu grilaj. Totodată, facem un apel către asociațiile de proprietari care în acest moment nu au amenajată niciun fel de incintă că pot solicita Primăriei Oradea montarea unei incinte corespunzătoare amplasamentului din respectivul cvartal de locuit", a precizat Mircea Stejerean - şeful Serviciului Lucrări și Servicii Publice din cadrul Primăriei Oradea.

În atașament poate fi vizualizată o galerie foto.

 

Galeria foto - Un nou model de incinte pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta