ZÂMBETE DE ÎNCEPUT DE ŞCOALĂ LA CENTRUL DE ZI

Trimite unui prieten

ZÂMBETE DE ÎNCEPUT DE ŞCOALĂ LA CENTRUL DE ZI

Miercuri , 13 Septembrie 2017, 14:26

Exportă PDF - ZÂMBETE DE ÎNCEPUT DE ŞCOALĂ LA CENTRUL DE ZI Tipărește pagina - ZÂMBETE DE ÎNCEPUT DE ŞCOALĂ LA CENTRUL DE ZI Trimite unui prieten - ZÂMBETE DE ÎNCEPUT DE ŞCOALĂ LA CENTRUL DE ZI
ZÂMBETE DE ÎNCEPUT DE ŞCOALĂ LA CENTRUL DE ZI

Administrația Socială Comunitară Oradea şi Clubul Lions Oradea, în cadrul unui parteneriat, au oferit copiilor din Centrul de Îngrijire de Zi rechizite şcolare, menite să sprijine la început de an şcolar şi copiii din familiile nevoiaşe.

Aceste rechizite au răspuns nevoilor acestor copii, pe categorii de vârstă: cei mai mici dintre ei au primit penare, creioane colorate, acuarele, caiete de matematică şi limba română, plastilină, pensule, pahar pentru pictură iar cei mari, pe lângă acestea au primit stilou, trusă geometrică,  caiete de biologie, geografie şi muzică.

Copiii au avut la început de an şcolar cele necesare studiului, astfel încât să nu se simtă marginalizaţi.

Centrul de Îngrijire de Zi Oradea oferă copiilor de vârstă şcolară, încadraţi în învăţământul de masă, care provin din familii numeroase, monoparentale, dezorganizate, îngrijire pe timpul zilei, prin acordarea a două mese pe zi, activităţi de tip after  school, educaţie, recreere, socializare, dezvoltarea deprinderilor de viaţă şi orientare şcolară.

Activităţile desfăşurate cu copiii în cadrulul Centrului de Îngrijire de Zi sunt diversificate, adaptate vârstei lor, răspund nivelului şi potențialului lor de dezvoltare şi vin în sprijinul familiilor, prin promovarea unui model familial de îngrijire a copilului.

Clubul Lions Oradea se implică în numeroase proiecte destinate comunităţii locale, prin această acțiune încercând să dăruiască micuților mai puțin norocoși un început de an şcolar aşa cum se cuvine.

Mulțumim pe această cale Clubului Lions Oradea pentru implicarea în proiectele sociale din comunitatea noastră.

 

 

Galeria foto - ZÂMBETE DE ÎNCEPUT DE ŞCOALĂ LA CENTRUL DE ZI

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert