Trimite unui prieten

ZÂMBETE LA ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR

Joi , 17 Septembrie 2020, 12:18

Exportă PDF - ZÂMBETE LA ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR Tipărește pagina - ZÂMBETE LA ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR Trimite unui prieten - ZÂMBETE LA ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR
ZÂMBETE LA ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR

Direcţia de Asistenţă Socială Oradea şi Clubul Lions Oradea au fost și la acest început de an școlar alături de copiii din Centrul de Zi Oradea, oferindu-le rechizite școlare, menite să sprijine aceşti copii minunaţi.

Materialele școlare răspund nevoilor acestor copii, cei mai mici dintre ei au primit penare, creioane colorate, acuarele, caiete de matematică, limba română, desen, plastilină, pensule, pahar pentru pictură, iar cei mari, pe lângă acestea, au primit stilouri, truse geometrice,  caiete de biologie, geografie şi muzică.

Chiar și în situația actuală, generată de pandemia de Covid 19, copiii au trăit bucuria reîntâlnirii cu colegii și dascălii lor iar darurile primite și pachețelele cu dulciuri, dăruite de către Cofetăria Yolo, au adus și mai multă veselie.

Maria Ardeleanu, şeful Centrului de Zi Oradea le-a urat copiilor succes în noul an şcolar, i-a îndemnat să-şi asculte dascălii şi părinţii şi le-a reamintit că numai de ei depinde succesul în viitor. Nu în ultimul rând, a mulțumit Clubului Lions Oradea care demonstrează, încă o dată, că împreună reușim să dăm plus valoare comunităţii din care facem parte și care se implică în numeroase proiecte destinate întrajutorării acestor copii mai puțin norocoși, dar și Cofetăriei Yolo pentru deliciul dulce oferit copiilor.

„Vremurile sunt vitregi pentru educație, iar noi, prin gestul de azi, revenim în comunitate, acolo unde este nevoia mai mare, să sprijinim actul de educație al copiilor. Totodată, noi le dorim să se bucure de copilărie, de școală și promitem că vom reveni", a precizat președintele Clubului Lions Oradea, dl Cristian Miheș.

Și pentru că ne dorim să asigurăm un mediu sigur și confortant pentru copiii din centrul nostru de zi, acesta a fost adaptat noilor măsuri impuse de legislația în vigoare. Astfel, sălile de grupă sunt în așa fel aranjate, încât să le ofere copiilor spațiul necesar maximizării distanței în contextul activităților desfășurate la grupă și marea majoritate a activităților se desfășoară în aer liber, în curtea instituției, cu respectarea măsurilor de distanțare fizică. 

Ne bucurăm că în aceste momente dificile prin care trecem cu toții, într-un context nemaiîntâlnit, ne unim forțele pentru ca și cei mai puțin norocoși să depășească cu bine această perioadă.

Dorim tuturor copiilor mult succes și sănătate în noul an școlar!

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421