Trimite unui prieten

Zona dintre strada Martin Andersen Nexo și calea ferată, în programul de regenerare urbană

Marti , 9 Iulie 2019, 15:37

Exportă PDF - Zona dintre strada Martin Andersen Nexo și calea ferată, în programul de regenerare urbană Tipărește pagina - Zona dintre strada Martin Andersen Nexo și calea ferată, în programul de regenerare urbană Trimite unui prieten - Zona dintre strada Martin Andersen Nexo și calea ferată, în programul de regenerare urbană
Zona dintre strada Martin Andersen Nexo și calea ferată, în programul de regenerare urbană

În cadrul programului de regenerare urbană demarat de Primăria Oradea, se lucrează în prezent la amenajarea zonei cuprinse între strada Martin Andersen Nexo, recent modernizată, și calea ferată.

Terenul cuprins între strada Martin Andersen Nexo și calea ferată a fost curățat, nivelat și adus la aceași nivel cu strada. Proiectul are în vedere amenajarea unui loc de joacă pentru copii, prevăzut cu alei și trotuare spre locul de joacă, precum și amenajarea unui teren de minifotbal. De asemenea, se are în vedere  plantarea de arbori, iar în final se vor monta bănci de odihnă și coșuri de gunoi.

Direcția Patrimoniu Imobiliar a montat un gard de protecție la limita cu calea ferată din apropiere, gard care separă viitoarea zonă verde de liniile de tren.

Totodată, în cele două curți interioare adiacente străzii Milcovului au fost amenajate 74 de locuri de parcare.

Lucrările sunt realizate de firma S.C Drumuri Orășenești, în baza acordului-cadru de întreținere și reparații drumuri și străzi.

Tot în cadrul acestui program de regenerare urbană, Primăria Oradea prin Direcția Tehnică a modernizat cele trei străzi din această zonă, respectiv strada Lăcrămioarelor, strada Caraiman și strada Martin Andersen Nexo - tronsonul cuprins între strada Ciprian Porumbescu și Podul Teodor Neș.

În atașament găsiți o galerie foto.

Galeria foto - Zona dintre strada Martin Andersen Nexo și calea ferată, în programul de regenerare urbană

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2