Trimite unui prieten

Stop actelor de vandalism în mijloacele de transport în comun!

Luni , 28 Februarie 2011, 10:11

Exportă PDF - Stop actelor de vandalism în mijloacele de transport în comun! Tipărește pagina - Stop actelor de vandalism în mijloacele de transport în comun! Trimite unui prieten - Stop actelor de vandalism în mijloacele de transport în comun!
Stop actelor de vandalism în mijloacele de transport în comun!

Din păcate, se observă o menţinere a frecvenţei  actelor de vandalism asupra mijloacelor de transport  în comun, dar şi asupra staţiilor de îmbarcare/debarcare în aceste mijloace.

 Aceste acte de vandalism lasă urme atât asupra esteticii mijloacelor de transport  în comun, cât şi asupra utilităţii acestora.

Datorită persistenţei fenomenului actelor de vandalism, conducerea OTL face un apel la simţul civic şi la responsabilitate fiecăruia din cetăţenii acestui oraş, şi nu numai, pentru bunurile pe care întreaga comunitate orădeană le foloseşte în comun:

"S-a investit şi se va investi în continuare în achiziţionarea de mijloace de transport în comun moderne în beneficiul şi pentru confortul întregii comunităţi. Fiecare dintre noi ne dorim să călătorim în condiţii plăcute, dar câţi dintre noi îşi aduc aportul în exploatarea în bune condiţii a acestora? Sigur, este o întrebare retorică. Poate imaginile vor avea menirea să ne sensibilizeze pe fiecare dintre noi în parte.

Vă mulţumim tuturor celor care doriţi să le folosim şi să le păstrăm împreună în bune condiţii!"  

Galeria foto - Stop actelor de vandalism în mijloacele de transport în comun!