Trimite unui prieten

Plan de actiune pentru reducerea zgomotului

Exportă PDF - Plan de actiune pentru reducerea zgomotului Tipărește pagina - Plan de actiune pentru reducerea zgomotului Trimite unui prieten - Plan de actiune pentru reducerea zgomotului

              Agenția pentru Protecția Mediului Bihor a validat Planului de acţiune pentru reducerea zgomotului în Municipiul Oradea , proiect realizat pentru Primăria Municipiului Oradea de S.C.Enviro Consult S.R.L..

 

             Planul de acţiune cuprinde o evaluare a numărului de persoane estímate a fi expuse la zgomot, identifică problemele şi situaţiile care necesită îmbunătăţiri, cuprinde măsuri de reducere a zgomotului stabilirea şi de protejare a zonelor de linişte.

 

anul de acţiune pentru reducerea zgomotului în Municipiul Oradea poate fi consultat la adresa web a Primăriei Municipiului Oradea,www.oradea.ro, la secţiunea "Alte informaţii de interes public".

 

              Hărțile şi datele aferente fiecărei hărţi strategice de zgomot pentru municipiul Oradea, pot fi consultate la adresa web a Primăriei Municipiului Oradea, www.oradea.ro, la secţiunea "Alte informaţii de interes public", iar pentru o vizualizare interactivă accesaţi link: http://harta.oradea.ro/hartaoradea. (Se recomandă folosirea broser Internet Explorer versiunea 7, sau mai mare.)  

 

 

 

Fișiere - Plan de actiune pentru reducerea zgomotului