Consultări publice

noiembrie 01, 2010

Dezbatere publică a Regulamentului privind serviciul public de alimentare cu energie termică

Primăria municipiului Oradea a elaborat proiectul Regulamentului privind serviciul public de alimentare cu energie termică în municipiul Oradea.

Acesta reglementează desfăşurarea activităţilor specifice serviciilor publice de alimentare cu energie termică utilizată în scopuri industriale şi pentru încălzire,  precum şi prepararea apei calde de consum, respectiv producerea, transportul, distribuţia şi furnizarea energiei termice în sistem centralizat, în condiţii de eficienţă şi la standarde de calitate, în vederea utilizării optime a resurselor de energie şi cu respectarea normelor de protecţie a mediului, precum şi relaţiile dintre operator şi utilizator.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomdare referitoare la acest regulament se pot transmite pe adresa bara.doru@yahoo.com, sau în scris, la Serviciul Control Servicii Publice din cadrul Primăriei, până în data de 17 noiembrie 2010.

Totodată, municipalitatea va organiza şi o dezbatere publică cu privire la acest regulament, în data de 17 noiembrie, ora 17:00, în sala „Traian Moşoiu”.

În ataşament găsiţi proiectul regulamentului.

 

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut