Consultări publice

octombrie 18, 2013

Dezbatere publica privind atribuirea în gestiune delegată a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate, pe teritoriul unităților administrativ – teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Transregio: Borș și Sânmartin

În conformitate cu prevederile art. 6 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Primăria Oradea si ADI Transregio, aduc la cunoştiinţă publică :

– documentația de atribuire în gestiune delegată a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate, pe teritoriul unităților administrativ – teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Transregio: Borș și Sânmartin. Documentația conține studiul de oportunitate al delegării, proiectul contractului de delegare, regulamentul serviciului de transport public prin curse regulate și caietul de sarcini însoțit de anexele aferente: programul de transport, lista stațiilor de autobuz și dotările acestora.

Proiectul de hotărâre cu modificarile propuse pot fi consultate la sediul ADI Transregio situat pe strada Piața Unirii nr.1 Oradea, telefon 0259/408-821, int.181 zilnic între orele 8 si 15 si pe site-ul www. transregio.com

În temeiul prevederilor art. 6 alin. (4) din Legea 52/2003 până la data de 30 octombrie 2013 se pot trimite în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul regulamentului supus dezbaterii publice la adresa de mail: aditransregio@gmail.com.

Dezbaterea publică va avea loc la data de 30 octombrie 2013 orele 10, in Sala Mare a Primăriei municipiului Oradea.

 

 

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut