Consultări publice

iulie 05, 2016

Dezbatere publica privind modificarea si actualizarea regulamentului de organizare si desfasurare a activitatii de publicitate, reclama si afisaj in municipiul Oradea

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Primaria Oradea aduce la cunoştința publică proiectul de hotarâre privind modificarea și actualizarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a activităţii de publicitate, reclamă şi afişaj în municipiul Oradea aprobat prin H.C.L nr. 975-2013.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare referitoare la proiect se pot transmite la Serviciul Relatii cu Publicul din cadrul Primăriei Oradea (parter – Piramidă), până la  data de  17 august 2016.

Dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind modificarea Regulamentului va avea loc joi, 18 august 2016, ora 1500, în sala „Traian Moşoiu” a Primăriei municipiului Oradea.

În atașament găsiți proiectul de hotarâre privind modificarea şi actualizarea Regulamentului de organizare și desfăşurare a activităţii de publicitate, reclamă şi afişaj în municipiul Oradea.

 

 

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut