Dezbateri publice

Dezbatere publica strategie de termoficare

Primăria Municipiului Oradea, prin Direcția Management Proiecte cu Finanțare Internațională, organizează o dezbatere publică până în data de 12 decembrie 2023 pentru elaborarea „Strategia locală pentru serviciul de(...)

Dezbatere publică privind planul de amenajare a teritoriului la nivelul Zonei Metropolitane Oradea

Primăria Municipiului Oradea, prin Direcția Management Proiecte cu Finanțare Internațională, organizează o dezbatere publica pana in data de 28 noiembrie 2023 pentru elaborarea Planului de amenajare a teritoriului la nivelul Zonei(...)

PROIECTELE PRIVIND TAXELE ȘI TARIFELE LOCALE PENTRU 2024 ȘI REVIZUIREA ZONĂRII FISCALE AU FOST LANSATE SPRE CONSULTARE PUBLICĂ

Primăria Oradea a lansat spre consultare publică două importante proiecte de hotărâri: unul pentru stabilirea taxelor și tarifelor locale pentru anul 2024 și al doilea privind revizuirea zonării fiscale a teritoriului(...)

CONSULTARE PUBLICA GRADINA TERMALA IOSIA

CONSULTARE PUBLICA GRADINA TERMALA IOSIA Municipiul Oradea lanseaza consultarea publica pentru 30 de zile in vederea realizarii proiectului de investitii "GRĂDINA TERMALĂ IOȘIA". Va rugam sa va exprimati opinia cu privire la acest(...)

CONSULTARE PUBLICA GRADINA URBANA NUFARUL

CONSULTARE PUBLICA GRADINA URBANA NUFARUL Municipiul Oradea lanseaza consultarea publica pentru 30 de zile in vederea realizarii proiectului de investitii "GRĂDINA URBANA NUFARUL". Va rugam sa va exprimati opinia cu privire la acest(...)

CONSULTARE PUBLICĂ PENTRU APROBAREA REGULAMENTULUI DE PARTICIPARE ȘI ÎNSCRIERE COMERCIANȚI ÎN CADRUL EVENIMENTELOR ORGANIZATE SAU CO-ORGANIZATE DE APTOR (VISIT ORADEA)

ANUNȚCONSULTARE PUBLICĂ PENTRU APROBAREA REGULAMENTULUI DE PARTICIPARE ȘI ÎNSCRIERE COMERCIANȚI ÎN CADRULEVENIMENTELOR ORGANIZATE SAU CO-ORGANIZATE DE APTOR (VISIT ORADEA) În conformitate cu prevederile Legii nr.(...)

Consultare Plan Actiune reducere zgomot Oradea

Planul poate fi consultat pe site-ul nostru www.oradea.ro şi la sediul instituţiei. Sugestiile şi propunerile dumneavoastră pot fi comunicate pe emailul Primăriei primarie@oradea.ro, prin poştă sau pot fi depuse la Centrul de Relaţii(...)

Consultare publică privind Proiectul de Regenerare Urbană Nufărul 1

Pentru a participa la consultarea publică lansată în vederea implementării Proiectului de Regenerare Urbană Nufărul 1, vă rugăm accesați link-ul următor: https://sites.google.com/view/pru-nufarul-1/pagina-de-pornire. În(...)

Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor pentru anul 2024

Potrivit art 7, alin. 2 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, "Anunțul referitor la elaborarea unui proiect de act normativ va fi adus la cunoștința publicului, în(...)

Oradea colecteaza selectiv
Serviciul 112
Situatii de urgenţă
Digital Oradea
Regulament APTOR
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Consultare PRU Nufărul 1
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Ghid colectare deseuri
Oradea City Report
Piste de biciclete
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Program colectare selectiva - saci galbeni
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Ambulator