Trimite unui prieten

112 garaje de pe domeniul public urmează să fie desființate, în vederea amenajării unor parcări de domiciliu

Joi , 23 Iunie 2022, 14:46

Exportă PDF - 112 garaje de pe domeniul public urmează să fie desființate, în vederea amenajării unor parcări de domiciliu Tipărește pagina - 112 garaje de pe domeniul public urmează să fie desființate, în vederea amenajării unor parcări de domiciliu Trimite unui prieten - 112 garaje de pe domeniul public urmează să fie desființate, în vederea amenajării unor parcări de domiciliu
112 garaje de pe domeniul public urmează să fie desființate, în vederea amenajării unor parcări de domiciliu

112 garaje aflate pe domeniul public vor fi demolate în perioada următoare, în locul lor municipalitatea urmând să amenajeze locuri de parcare. Acțiuni similare vor avea loc, pe parcursul acestui an, și în alte zone din Oradea.

Au fost emise notificări către utilizatorii acestor garaje să le elibereze și să-și recupereze orice element constructiv din edificat pe care-l pot refolosi. Termenul până la care s-a solicitat eliberarea acestor construcții de orice bunuri aparținând utilizatorilor este 15 august 2022.

Pentru asigurarea amplasamentelor necesare realizării lucrărilor de reparații la accesele dintre blocuri, amenajare de spații de parcare, după data de 16 august se emite actul administrativ -dispoziția primarului pentru desființarea acestora de pe terenurile publice.

În această etapă, sunt vizate spre desființare 112 garaje, situate în următoarele zone:

Nr.

Amplasament

Nr. de garaje vizate

1.

str. Aleea Sulfinei

41

2.

str. Doina

13

3.

str. Moldovei cu Lacu Roșu

21

4.

str. Vasile Conta

  2

5.

str. Spartacus cu B-dul Dacia

35

 

În vederea sprijinirii utilizatorilor în a se conforma notificărilor de eliberare a acestor garaje, municipalitatea, la solicitarea Asociațiilor de Proprietari în arealul cărora se găsesc garajele vizate de desființare, va asigura container RER pentru a facilita debarasarea și spre a nu aglomera recipienții destinați gunoiului menajer cu resturi din interiorul construcțiilor.

Pe această cale solicităm utilizatorilor acestor garaje să sprijine demersul autorității administrației publice locale și să se conformeze în scopul realizării lucrărilor de amenajare propuse într-un timp cât mai scurt, pentru a evita deranjul în zonă.

În perioada următoare se vor întreprinde și alte activități ce vizează eliberarea terenurilor dintre blocuri în vederea amenajării parcărilor de domiciliu în diverse zone ale orașului, cu afectarea garajelor încă existente de pe domeniul public al UAT - Municipiul Oradea.

 

 

Galeria foto - 112 garaje de pe domeniul public urmează să fie desființate, în vederea amenajării unor parcări de domiciliu

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Valorificarea energiei geotermale
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator