Trimite unui prieten

A fost lansată procedura de achiziţie pentru două proiecte de valorificare a energiei geotermale în municipiul Oradea

Joi , 6 Mai 2021, 13:32

Exportă PDF - A fost lansată procedura de achiziţie pentru două proiecte de valorificare a energiei geotermale în municipiul Oradea Tipărește pagina - A fost lansată procedura de achiziţie pentru două proiecte de valorificare a energiei geotermale în municipiul Oradea Trimite unui prieten - A fost lansată procedura de achiziţie pentru două proiecte de valorificare a energiei geotermale în municipiul Oradea
A fost lansată procedura de achiziţie pentru două proiecte de valorificare a energiei geotermale în municipiul Oradea

În cursul săptămânii trecute s-au publicat pe SEAP două anunțuri de participare importante pentru municipiul Oradea.

Anunțul cu nr. CN1030428 din 23.04.2021 privind achiziția proiectării și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Valorificarea energiei geotermale în asociație cu pompe de căldură, pentru producerea agentului termic pentru încălzire și apă caldă în cartierul Nufărul I - Oradea" are ca dată limită de depunere a ofertelor în SICAP 31.05.2021, ora 15:00.

Informații suplimentare pot fi obținute accesând site-ul www.e-licitatie.ro - anunț de participare nr. CN1030428 din 23.04.2021.

Valoarea totală estimată este de 78.288.555,76 lei fără TVA, criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț, iar durata contractului este de 60 luni.

Scopul proiectului este creșterea utilizării resurselor locale de energie regenerabilă geotermală pentru prepararea agentului termic de încălzire și apă caldă de consum precum şi realizarea de noi capacităţi de producţie a energiei termice în sistemul de termoficare centralizat SACET Oradea, cu energie geotermală  provenită de la forajele de adâncime din cartierul Nufărul. Elementul de noutate din SF este dat de utilizarea pompelor de căldură, care permit recuperarea unei călduri suplimentare din apa geotermală.

Beneficiarii direcți ai investiției sunt cei aproximativ 13.625 locuitori ai cartierului Nufărul I, respectiv 6.217 apartamente, instituții publice și agenți economici care au spații comerciale la parterul blocurilor din cartier.

În ceea ce privește celălalt anunț, cu numărul CN1030427/23.04.2021, acesta se referă la proiectarea și execuția lucrărilor în cadrul  obiectivului de investiții „Valorificarea energiei geotermale în asociere cu agent termic primar, pentru producerea agentului termic pentru încălzire și apă caldă în zona sălii polivalente".

Data limită de depunere a ofertelor în SICAP este 31.05.2021, ora 15:00.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul www.e-licitatie.ro - anunț de participare nr. CN1030427/23.04.2021.

Valoarea totală estimată este de 14.224.618,63 lei fără TVA, criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț, iar durata contractului este de 20 luni.

Reamintim că în cursul anului trecut, Primăria Oradea a obținut finanțare nerambursabilă în cadrul „Programului pentru energie în România", prin intermediul Mecanismului Financiar al SEE și Norvegia 2014-2021 pentru proiectul „Valorificarea energiei geotermale în asociere cu agent termic primar, pentru producerea agentului termic pentru încălzire și apă caldă în zona sălii polivalente".

Obiectivul principal al proiectului constă în utilizarea energiei regenerabile din apă geotermală pentru prepararea agentului termic de încălzire și apă caldă de consum pentru consumatorii de energie termică din zona noii Sălii Polivalente, inclusiv la Sala Polivalentă, precum și a noului cartier de blocuri de pe str. Ceyrat și a celor de pe str. Atelierelor.

 

 

Serviciul 112
Situatii de urgenţă
Digital Oradea
Regulament APTOR
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Consultare PRU Nufărul 1
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Ghid colectare deseuri
Oradea City Report
Piste de biciclete
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Ambulator