Trimite unui prieten

ADLO anunţă o investiţie de 6,7 milioane euro în Parcul Industrial I

Marti , 17 Mai 2022, 15:18

Exportă PDF - ADLO anunţă o investiţie de 6,7 milioane euro în Parcul Industrial I Tipărește pagina - ADLO anunţă o investiţie de 6,7 milioane euro în Parcul Industrial I Trimite unui prieten - ADLO anunţă o investiţie de 6,7 milioane euro în Parcul Industrial I
ADLO anunţă o investiţie de 6,7 milioane euro în Parcul Industrial I

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a semnat azi, 17 mai, cu reprezentanții societății TREI BRUTARI S.R.L. contractul în vederea realizării unei unități de producție „specialități și produse de patiserie", în Parcul Industrial I. Valoarea asumată a investiției este de 6,7 milioane euro, urmând a fi create 20 de locuri de muncă.

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, în calitate de administrator al parcurilor industriale din municipiul Oradea și din județul Bihor, a atribuit societății TREI BRUTARI S.R.L. o parcelă de 8.760 mp, pe baza depunerii unei scrisori de intenție și a parcurgerii procedurii de negociere directă, desfășurată la finalul lunii februarie 2022, pentru Parcul Industrial Eurobusiness I.

Compania activează din anul 2010 în domeniu, iar începând cu anul 2023 și-a exprimat intenția de a desfășura în Parcul industrial EBP I activitățile de producție specialități și patiserie, activități de cross-dock, picking și distribuție, specifice domeniului de activitate și a oricăror altor activități conforme cu Regulamentul de funcționare al parcului industrial.

„Reprezentanții societății TREI BRUTARI S.R.L au declarat că au purtat negocieri pentru realizarea acestui proiect și în alte zone din țară, dar au ales Oradea datorită diversității consumatorilor din această piață, precum și datorită poziționării geografice. Suntem încântați de faptul că tot mai multe companii cu capital românesc reușesc să investească și să-și extindă activitatea și în alte zone din țară", a precizat Alina Silaghi, directorul Agenția de Dezvoltare Locală Oradea.

 

 

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Valorificarea energiei geotermale
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator