Trimite unui prieten

Se pot face înscrieri pentru festivalul copiilor de 1 iunie, din Cetatea Oradea

Joi , 12 Mai 2022, 11:38

Exportă PDF - Se pot face înscrieri pentru festivalul copiilor de 1 iunie, din Cetatea Oradea Tipărește pagina - Se pot face înscrieri pentru festivalul copiilor de 1 iunie, din Cetatea Oradea Trimite unui prieten - Se pot face înscrieri pentru festivalul copiilor de 1 iunie, din Cetatea Oradea
Se pot face înscrieri pentru festivalul copiilor de 1 iunie, din Cetatea Oradea

Pregătirile sunt în toi pentru o nouă ediție a celui mai colorat și distractiv festival pentru copii din județul Bihor, în Cetatea Oradea!

Programul evenimentului va include o multitudine de activități și atracții pentru copii, spectacole de teatru, jocuri și jonglerii, baloane, ateliere de creație, standuri cu dulciuri și multe alte surprize.

Înscrierile pentru cei care doresc să ofere atracții în cadrul Festivalului Copiilor Oradea au început în data de 11 mai. Cei interesați să se alăture evenimentului se pot înscrie online pe site-ul www.festivalulcopiilororadea.ro, până la data de 18.05.2022, ora 12:00.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii trebuie să urmeze toți pașii din formularul de înscriere disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (informații despre companie, produsele comercializate, informații cu privire la persoana de contact etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat și puterea instalată necesară funcționării.

Sunt disponibile 15 amplasamente - atracții / activități / instalații gonflabile.

ELEMENTE DE PREŢ

Pentru comercianții din zona de atracții / activități / instalații gonflabile se va aplica taxarea pe bază de comision din vânzări, după cum urmează:

- Comision de 16% din totalul vânzărilor fără TVA (vânzări propriu-zise și prestări de servicii), realizate de către colaborator în cadrul Festivalului Copiilor, comision la care se adaugă TVA în cotă de 19%. Astfel, comisionul cuvenit organizatorului se va calcula după cum urmează: [ (z x 16%) + 19%] unde z = totalul vânzărilor, fără TVA.

- Taxa de instalare: 500 lei + TVA. Taxa acoperă racordul la utilități și consumul participanților pe toată perioada evenimentului.

PROCEDURA DE ATRIBUIRE

Etapa I - Depunerea solicitărilor de participare, prin intermediul formularului online;

Etapa II - Centralizarea ofertelor și stabilirea ofertanților calificați;

În situația în care un ofertant nu îndeplinește una sau mai multe dintre cerințele din Regulamentul de participare sau nu a prezentat unul sau mai multe documente solicitate în formularul de înscriere, Comisia de evaluare va declara ofertantul ca fiind necalificat;

Etapa III - Atribuirea se va face în funcție de specificul fiecărui comerciant și de necesitățile evenimentului. Dacă vor fi mai mulți solicitanți cu același specific decât numărul disponibil, se va face licitație;

Etapa IV - Instalare și montaj;

Etapa V - Desfășurarea Festivalului Copiilor Oradea, 1 iunie 2022;

Etapa VI - Demontare și curățenie în spațiu.

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator