Trimite unui prieten

Azi se pun în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB

Joi , 21 Septembrie 2023, 11:04

Exportă PDF - Azi se pun în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB Tipărește pagina - Azi se pun în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB Trimite unui prieten - Azi se pun în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB
Azi se pun în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB

FC Bihor anunţă că până aseară, când a fost stopată vânzarea abonamentelor pentru sezonul competiţional 2023-2024, clubul a vândut un număr de 6.863 de abonamente, ceea ce reprezintă un record pentru cluburile de fotbal din România în acest an competiţional!
„Faptul că suntem numărul 1 în România este o mândrie pentru noi. Am depășit Rapidul, care era pe primul loc. Chiar dacă la Rapid abonamentele au fost mai scumpe, să nu uităm că ei au echipă în prima ligă, iar noi suntem în Liga a III-a, ceea ce spune şi mai mult despre această performanţă a noastră. Le mulţumesc suporterilor, fanilor noştri, dar şi tuturor iubitorilor de fotbal, care şi-au achiziţionat abonamente la meciurile din acest sezon ale echipei noastre. Ştiu că mulţi dintre ei sunt interesaţi de meciurile din cupă cu granzii fotbalului românesc, dar eu sper ca ei să fie alături de noi şi la jocurile din campionat, pentru că avem nevoie de ei şi acolo, să suţină echipa, dacă dorim să avem fotbal de calitate în oraşul nostru şi să facem un pas mai în faţă şi în campionat”, a declarat preşedintele clubului FC Bihor, George Tătar.
Vă reamintim că de azi, 21 septembrie, de la ora 14, vor fi puse în vânzare şi biletele pentru jocul de cupă cu FCSB, joc programat pentru data de 27 septembrie, în nocturnă, de la ora 21, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

Preţul unui bilet de intrare la meciul cu FCSB va fi de 50 lei, tarif unitar.

Biletele pentru jocul cu FCSB vor putea fi achiziţionate atât online, accesând site-ul oficial al clubului, www.fcbihor.ro, cât şi cu banii cash, de la stadion, începând de mâine, joi, 21 septembrie, de la ora 14.

Din cauza interesului crescut pentru acest meci, nu se vor putea oferi gratuităţi la copii, întrucât se estimează că toate locurile disponibile vor fi ocupate.
Pentru că interesul pentru meciul cu FCSB din Cupa României este mare, FC Bihor face o precizare: orice cumpărator, indiferent că achiziţionează online sau cu bani cash, de la stadion, nu va putea cumpăra mai mult de 5 bilete pentru acest joc!

 

Oradea colecteaza selectiv
Serviciul 112
Situatii de urgenţă
Digital Oradea
Regulament APTOR
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Consultare PRU Nufărul 1
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Ghid colectare deseuri
Oradea City Report
Piste de biciclete
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Ambulator