Trimite unui prieten

Bazinul olimpic descoperit și Bazinul de sărituri din incinta Aquapark-ului vor fi preluate de CSM

Joi , 26 Mai 2022, 15:41

Exportă PDF - Bazinul olimpic descoperit și Bazinul de sărituri din incinta Aquapark-ului vor fi preluate de CSM Tipărește pagina - Bazinul olimpic descoperit și Bazinul de sărituri din incinta Aquapark-ului vor fi preluate de CSM Trimite unui prieten - Bazinul olimpic descoperit și Bazinul de sărituri din incinta Aquapark-ului vor fi preluate de CSM
Bazinul olimpic descoperit și Bazinul de sărituri din incinta Aquapark-ului vor fi preluate de CSM

Clubul Sportiv Municipal (CSM) va lua în administrare Bazinul Olimpic descoperit și Bazinul de sărituri descoperit din incinta Aquapark Nymphaea Oradea.

 

Consilierii locali au aprobat azi, 26 mai, retragerea din concesiunea Administrației Domeniului Public S.A. și darea în administrarea CSM a unor bunuri proprietatea municipiului Oradea, precum și stabilirea sediului social al CSM în incinta Sălii de sport Polivalente de pe str. Traian Blajovici, nr. 24.

Primarul Florin Birta a exlicat în cadrul conferinței de presă de azi care a fost motivația acestei schimbări: „Acestea vor fi date în administrarea CSM pentru a fi folosite eficient. Bazinul de sărituri era mai mult închis pentru siguranța celor care vizitau aquapark-ul. Așa cum se știe, Oradea a avut tot timpul o secție de sărituri, care a adus performanțe. Acum, prin preluarea acestui bazin, CSM își va înființa în cel mai scurt timp o secție de sărituri care va folosi acest bazin. Pe de altă parte, bazinul olimpic descoperit este necesar programelor de înot pe care le asigură CSM și Primăria Oradea și echipele de polo care își  desfășoară activitățile aici. Înotul este din ce în ce mai iubit în Oradea. Astfel, un lucru foarte bun este că vom avea 3 bazine disponibile, două olimpice și bazinul acoperit, în care se vor putea antrena toți cei care doresc. În plus, putem găsi soluții, inclusiv pe timp de iarnă, să acoperim cu un balon acest bazin exterior, pentru a putea fi folosit și în sezonul rece".

 

 

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Valorificarea energiei geotermale
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator