Trimite unui prieten

„COVID-19 și vaccinarea: Realitatea dozată fără prejudecăți”

Vineri , 26 Noiembrie 2021, 8:51

Exportă PDF - „COVID-19 și vaccinarea:   	  Realitatea dozată fără prejudecăți” Tipărește pagina - „COVID-19 și vaccinarea:   	  Realitatea dozată fără prejudecăți” Trimite unui prieten - „COVID-19 și vaccinarea:   	  Realitatea dozată fără prejudecăți”
 „COVID-19 și vaccinarea:   	  Realitatea dozată fără prejudecăți”

În contextul situației pandemice ce capătă accente de o severitate fără precedent, Primăria Municipiului Oradea susține o campanie de informare sub genericul „COVID-19 și vaccinarea: Realitatea dozată fără prejudecăți"

Apelând la surse credibile din domeniul medical și nu numai, inițiativa își propune să găsească răspunsuri la întrebările legitime pe care cetățenii le au, în legătură cu pandemia și campania de vaccinare. Vor fi abordate chestiuni importante privitoare la măsurile și responsabilitățile ce se cer asumate pentru a depăși această criză gravă, ce afectează societatea, în ansamblul său. 

În acest sens, la sediul Primăriei Oradea vor avea loc patru dezbateri ce vor fi transmise online live, în zilele de vineri 26 noiembrie, 3, 10 și 17 decembrie 2021. Mesajele reținute în cadrul dezbaterilor live vor fi integrate într-o serie de articole informative, cu rolul de a răspunde întrebărilor și nelămuririlor cetățenilor. 

De altfel, cetățenii vor primi răspunsuri și prin intermediul unei adrese de email, creată special în acest scop: covid19@oradea.ro. Aceste răspunsuri vor fi asumate de către cadre medicale cu notorietate în domeniu. 

Moderate de realizatorul TV Octavian Haragoș, dezbaterile vor fi organizate în fiecare vineri, de la ora 18:00. Întinse pe durata a circa 50 de minute, dezbaterile vor fi transmise live în mediul online, pe pagina de Facebook a Primăriei Oradea, urmând a fi preluate și de alte canale media online. 

Oaspeții lui Octavian Haragoș vor fi specialiști recunoscuți din domeniul medical, foști pacienți COVID-19, lideri ai comunităților religioase, precum și cadre medicale din prima linie, care se confruntă zi de zi cu situația dramatică din spitale. 

Pentru dezbaterea din data de vineri, 26 noiembrie au confirmat prezența următorii oaspeți: 

 • dr. Gheorghe Carp - senator, vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate din Senatul României;
 • dr. Hadrian Borcea - medic-șef UPU SMURD Bihor;
 • dr. Ramona German - medic specialist medicină de familie.

 

Cu aceeași ocazie, Dr. Anca Hnatiuc, medic epidemiolog în cadrul Spitalului Municipal Dr. Gavril Curteanu Oradea, va răspunde în scris întrebărilor pe care cetățenii le vor formula către adresa de email covid19@oradea.ro. Cetățenii vor putea trimite întrebări către această adresă de email pe toată durata campaniei de informare. 

 

 

 

 

 

 

Galeria foto - „COVID-19 și vaccinarea: Realitatea dozată fără prejudecăți”

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator