Trimite unui prieten

Bihorul pe locul I la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

Luni , 23 Martie 2015, 15:26

Exportă PDF - Bihorul pe locul I la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială Tipărește pagina - Bihorul pe locul I la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială Trimite unui prieten - Bihorul pe locul I la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială
Bihorul pe locul I la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

Sucursala Bihor a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali (CNASR) a fost recompensată cu premiul pentru cea mai activă sucursală în anul 2014. Premiul a fost oferit în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediţia a II-a, organizată în 17 martie 2015, la Ateneul Român în Bucureşti. Evenimentul a fost prezentat de Andreea Marin, care la finalul evenimentului a primit distincţia de Ambasador al Excelenţei în Asistenţă Socială. Premiul obţinut certifică rezultatele activităţii desfăşurate în anul 2014, pentru promovarea profesiei de asistent social şi dezvoltarea continuă a profesioniştilor din acest domeniu. Sucursala Bihor a fost înfiinţată în anul 2008 şi numără până în prezent peste 260 asistenţi sociali din judeţul Bihor.

În anul 2014, echipa de conducere a Sucursalei Bihor a CNASR a dezvoltat activităţi care au avut ca scop să aducă asistenţilor sociali din judeţul Bihor informaţii privind modificările legislative care au apărut în ceea ce priveşte profesia de asistent social, dezvoltare profesională continuă prin facilitarea participării la cursuri, ateliere, organizarea de workshop-uri, evenimente de creştere a vizibilităţii asistentului social, a activităţii pe care acesta o desfăşoară în comunitate şi o cât mai bună comunicare cu structura naţională. CNASR şi-a dorit ca activităţile întreprinse de ei să fie transparente, iar activitatea să aibă o cât mai mare vizibilitate în teritoriu, pentru a evidenţia importanţa asistenţilor sociali şi pentru a întări cât mai mult apartenenţa asistenţilor sociali din judeţul Bihor la structura profesională naţională.

Administraţia Socială Comunitară Oradea şi Primăria Oradea felicită pe această cale membrii Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali -sucursala Bihor şi le doreşte mult succes pe viitor.

 

 

Ziua sustenabilitatii
Refugiati
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
PUG
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator