Trimite unui prieten

Cinci străzi din cartierele Grigorescu și Doja vor fi modernizate

Joi , 28 Iulie 2022, 16:03

Exportă PDF - Cinci străzi din cartierele Grigorescu și Doja vor fi modernizate Tipărește pagina - Cinci străzi din cartierele Grigorescu și Doja vor fi modernizate Trimite unui prieten - Cinci străzi din cartierele Grigorescu și Doja vor fi modernizate
Cinci străzi din cartierele Grigorescu și Doja vor fi modernizate

Consilierii locali au aprobat azi, 28 iulie, studiile de fezabilitate pentru modernizarea a încă cinci străzi din municipiu, respectiv str. Gheorghe Tulbure, Maczalik Alfred, Lucreția Suciu, Lucian Drimba și Sofiei.

Se vor moderniza patru străzi din cartierul Grigorescu şi una în cartierul Gheorghe Doja. Pe aceste străzi se vor reabilita carosabilul, accesele, trotuarele și se va rezolva sistemul de colectare a apelor pluviale.

„Așa cum am anunțat încă de anul trecut, vom începe o amplă campanie de asfaltare a străzilor în cartierele: Tineretului, Veteranilor, Grigorescu și în zona de dealuri. Parte din ele deja sunt în execuție, parte în procedură de licitație, iar parte în faza de pregătire a documentației pentru licitație. Lungimea totală a acestor străzi este de aproximativ 3,5 kilometri, iar valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ 20 de milioane de lei. Vom pregăti procedura de achiziție pentru licitarea acestor străzi și estimăm că în cursul anului viitor acestea vor intra în procedura de modernizare", a precizat primarul Florin Birta.

Cele patru străzi din cartierul Grigorescu sunt străzi de categoria a III-a, cu două benzi de circulație și cu partea carosabilă de 6,00 m, trotuare pe ambele părți și spații verzi. 

Strada Sofiei din cartierul Gheorghe Doja leagă strada Piatra Craiului de strada Plaiului. Se intersectează cu străzile Atacului, Mugurului, Arinului, Vasile Lucaciu, Rozelor și Plaiului. Strada nu este modernizată, nu are canalizare pluvială și va fi amenajată pe o lungime de 2.722,38 m.

 

 

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Valorificarea energiei geotermale
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator