Trimite unui prieten

CMUAT a avizat construirea unei clinici medicale pe strada Eftimie Murgu

Marti , 26 Aprilie 2022, 15:53

Exportă PDF - CMUAT a avizat construirea unei clinici medicale pe strada Eftimie Murgu Tipărește pagina - CMUAT a avizat construirea unei clinici medicale pe strada Eftimie Murgu Trimite unui prieten - CMUAT a avizat construirea unei clinici medicale pe strada Eftimie Murgu
CMUAT a avizat construirea unei clinici medicale pe strada Eftimie Murgu

40 de proiecte complexe au fost analizate de specialiștii Comisiei municipale de urbanism și amenajare a teritoriului în ședința de săptămâna trecută. Dintre acestea, 21 au fost studiate în comisia de urbanism și 19 în comisia operativă.

Comisia municipală de urbanism și amenajare a teritoriului a emis aviz de oportunitate pentru construirea unei clinici medicale pe strada Eftimie Murgu, nr. 2. Avizul a fost solicitat de către SC Smile Design Studio SRL. Parcela pe care se va construi clinica are o suprafață de 802 mp, este inclusă în UTR Velența și a făcut parte din zona de studiu a unui Plan Urbanistic Zonal aprobat cu HCL 424/2019.

Clinica va avea un regim de înălțime S+P+E și va fi amplasată la aliniamentul străzilor Eftimie Murgu și Avântului.

Suprafața construită la sol va fi de 487 de metri pătrați, iar suprafața desfășurată va fi de 1.713 mp. Se vor amenaja 12 locuri de parcare.

SC Crius SRL a solicitat aviz arhitect-șef pentru lucrări de eficientizare energetică amenajare birouri la un imobil situat în zona centrală protejată pe strada sublocotenent Demitriu Teiușeanu nr. 7. Lucrările constau în anveloparea cu vată bazaltică, reorganizarea spațiilor interioare pentru amenajarea de birouri și amenajare mansardă cu ferestre în plan acoperiș. Pe fațada sudică se vor monta panouri fotovoltaice. A obținut aviz arhitect-șef favorabil, cu condiționări.

„Comisia a cerut ca soluția de termoizolare a fațadei dinspre strada Teiușeanu să fie realizată în interiorul suprafeței utile existente. Totodată am solicitat să se renunțe la placarea cu vată bazaltică principal. Solicitantul revine cu soluția recomandată la faza de autorizare", a precizat Radu Fortiș, arhitectul-șef al orașului.

 

 

Galeria foto - CMUAT a avizat construirea unei clinici medicale pe strada Eftimie Murgu

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Valorificarea energiei geotermale
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator