Trimite unui prieten

DASO A GĂZDUIT UN SEMINAR PRIVIND ECONOMIA SOCIALĂ

Miercuri , 18 Mai 2022, 14:43

Exportă PDF - DASO A GĂZDUIT UN SEMINAR PRIVIND ECONOMIA SOCIALĂ Tipărește pagina - DASO A GĂZDUIT UN SEMINAR PRIVIND ECONOMIA SOCIALĂ Trimite unui prieten - DASO A GĂZDUIT UN SEMINAR PRIVIND ECONOMIA SOCIALĂ
DASO A GĂZDUIT UN SEMINAR PRIVIND ECONOMIA SOCIALĂ

În virtutea bunei colaborări de-a lungul anilor între administrația publică locală și sectorul ONG, azi, Direcția de Asistență Socială Oradea a găzduit un eveniment la care au participat atât furnizori privaţi de servicii sociale, cât și reprezentanți ai instituțiilor din municipiul Oradea.
Întâlnirea de lucru, inițiată de către Fundația Ruhama, cu focus spre organizațiile din domeniul social, a avut ca temă economia socială și a fost stabilită în această lună, lună dedicată organizării diferitelor evenimente cu scopul mediatizării sectorului economiei sociale.
La eveniment au participat reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor, ai Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă și ale ONG-urilor atât din Oradea, cât și din județul Bihor și d-na Florica Cherecheș, inițiatorul legislației în domeniul economiei sociale.
Participanții au făcut schimb de informații privind specificul domeniul economiei sociale în România, privind relația dintre asistența socială și economia socială, diferențele dintre domeniul economiei sociale și domeniul economiei clasice, precum și modul în care economia socială îmbină interesul economic cu interesul social.
Totodată au fost exemplificate tipuri de întreprinderi sociale înființate/funcționale și perspectivele de finanțare în sectorul economiei sociale.
Ne bucurăm că am putut găzdui această întâlnire care a pus bazele unei noi perspective cu privire la acest domeniu nou al economiei și vom continua colaborarea cu sectorul ONG, astfel încât să ne asigurăm că împreună ajutăm acolo unde nevoia o impune.

Galeria foto - DASO A GĂZDUIT UN SEMINAR PRIVIND ECONOMIA SOCIALĂ

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Valorificarea energiei geotermale
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator