Trimite unui prieten

Gratuități pentru turiștii care vizitează Oradea în 2022

Marti , 29 Martie 2022, 8:57

Exportă PDF - Gratuități pentru turiștii care vizitează Oradea în 2022 Tipărește pagina - Gratuități pentru turiștii care vizitează Oradea în 2022 Trimite unui prieten - Gratuități pentru turiștii care vizitează Oradea în 2022
Gratuități pentru turiștii care vizitează Oradea în 2022

Pentru al treilea an consecutiv, Oradea își întâmpină turiștii cu o serie de beneficii și gratuități. Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea, în parteneriat cu OTL, instituțiile muzeale din oraș și unitățile din industria ospitalității, reia campania „Oradea cu drag", începând cu data de 15 aprilie 2022.

Prin intermediul acestei campanii, turiștii care vor fi cazați la una dintre unitățile de cazare din Oradea, pentru minimum 2 (două) nopți consecutive, se vor putea bucura și anul acesta de mai multe beneficii.

Totodată în perioada 28 martie - 8 aprilie, cafenelele, restaurantele și unitățile de cazare din Oradea interesate să participe la campania „Oradea cu drag", se pot înscrie la adresa de mail office@visitoradea.com, în vederea acordării unor reduceri și oferte atractive pentru turiști.

Printre beneficiile oferite turiștilor se enumeră:

1. Acces gratuit la obiectivele turistice aflate în administrarea Fundației de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor (Oradea Heritage):

§  Turnul Primăriei Oradea

§  Casa Darvas-La Roche

§  Templul Francmasoneriei Oradea

§  Sinagoga Neologă Sion

§  Sinagoga Aachvas Rein - Sinagoga Istoriei Evreilor din Oradea

2. Acces gratuit la toate secțiile muzeale care aparțin de Muzeul Țării Crișurilor Oradea - Complex Muzeal:

§  Muzeul Țării Crișurilor

§  Muzeul Orașului Oradea - Cetatea Oradea;

§  Muzeul Memorial Aurel Lazăr;

§  Muzeul Memorial Ady Endre;

§  Muzeul Memorial Iosif Vulcan;

 3. Transport gratuit pentru 24 de ore în întreaga rețea de transport public (OTL).

 4. Reduceri atractive la cafenelele și restaurantele partenere din Oradea.

Cum funcționează aplicația oradealifenouveau.ro?

Site-ul www.oradealifenouveau.ro asigură o comunicare transparentă între furnizorii de servicii și oferă conectivitate directă între unitățile de cazare, muzee și rețeaua de transport public (OTL). Înregistrarea turiștilor, generarea codurilor de gratuități și comunicarea dintre partenerii campaniei se va realiza prin intermediul acestui site.

Odată ce turistul este înregistrat în sistem, acesta va primi un mesaj prin email care conține codul unic și un cod QR. În baza acestui cod unic, turistul va avea acces la toate beneficiile campaniei. Un cod poate fi folosit o singură dată și nu poate fi transferat, acesta fiind nominal.

Gratuitatea de 24 de ore pentru rețeaua de transport public din Oradea, se va putea activa de către turiști prin trimiterea unui SMS la un număr special OTL. Controlorii OTL, în caz de verificare, vor avea posibilitatea să verifice valabilitatea codului unic prezentat.

Aplicația respectă normele GDPR în vigoare.

Rezultate campanie 2021

3,114 turiști s-au bucurat în anul 2021 de beneficiile acestei campanii. Top trei cele mai vizitate obiective turistice - locul 1 ocupat de Casa Darvas-La Roche cu 940 de accese gratuite acordate, urmat de Muzeul Orașului Oradea cu 778 accese gratuite, locul 3 fiind ocupat de Sinagoga Neologă Sion cu 772 accese gratuite. În ceea ce privește principalele orașe din care provin turiștii care au beneficiat de aceasta campanie, primul loc este ocupat de București, fiind urmat de Pitești, Cluj-Napoca și Timișoara.

Campania „Oradea cu drag" Ediția a III-a se va lansa în 15 aprilie și va fi valabilă până în 31 decembrie 2022. Mai multe detalii pe www.visitoradea.com/ro/blog/oradea-cu-drag sau la adresa office@visitoradea.com

 

 

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Valorificarea energiei geotermale
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator