Trimite unui prieten

Încep înscrierile pentru expozanți la Târgul de Paști Oradea 2022

Luni , 28 Martie 2022, 8:48

Exportă PDF - Încep înscrierile pentru expozanți la Târgul de Paști Oradea 2022 Tipărește pagina - Încep înscrierile pentru expozanți la Târgul de Paști Oradea 2022 Trimite unui prieten - Încep înscrierile pentru expozanți la Târgul de Paști Oradea 2022
Încep înscrierile pentru expozanți la Târgul de Paști Oradea 2022

Oradea întâmpină în acest an Sărbătorile Pascale cu o nouă ediție a Târgului de Paști în Cetatea Oradea. Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, organizează Târgul de Paști în perioada 15-25 aprilie 2022.

Ediția din acest an vine cu o noutate: o expoziție de ouă de Paști personalizate, în curtea Cetății dedicată companiilor, ONG-urilor, asociațiilor, școlilor, liceelor, artizanilor, artiștilor sau oricăror organizații care doresc să ne împărtășească creativitatea lor! Ouă de dimensiuni mai mici sau mai mari, din flori, lemn sau alte materiale, cu specific tradițional sau mai puțin convențional, vor putea fi admirate din 15 până în 25 aprilie. Înscrierea la expoziție este gratuită și se face pe site-ul www.targuldepastioradea.ro în perioada 26 martie (ora 14:00) până în 10 aprilie 2022 (ora 14:00).

De asemenea, pregătirile sunt în toi și pentru cei care doresc să participe în calitate de comercianți la Târgul de Paști. Sunt invitați să participe producători de bunătăți tradiționale, dulciuri, meșteri populari, artizani de suveniruri, articole specifice de sărbătorilor pascale și food truck-uri. Înscrierile se fac online pe site-ul www.targuldepastioradea.ro în perioada 26 martie (ora 14:00) până în 06 aprilie 2022 (ora 14:00).

Comercianții vor trebui să urmeze toți pașii din formularul de înscriere care va fi disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat.

 

 

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Valorificarea energiei geotermale
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator