Trimite unui prieten

Noi proiecte avizate de către specialiștii din CMUAT

Luni , 20 Iunie 2022, 15:15

Exportă PDF - Noi proiecte avizate de către specialiștii din CMUAT Tipărește pagina - Noi proiecte avizate de către specialiștii din CMUAT Trimite unui prieten - Noi proiecte avizate de către specialiștii din CMUAT
Noi proiecte avizate de către specialiștii din CMUAT

Zeci de proiecte complexe au fost analizate de specialiștii Comisiei municipale de urbanism și amenajare a teritoriului în ședința de săptămâna trecută.

A fost solicitat aviz arhitect-șef pentru recompartimentare și extindere pe verticală corp C1 pe strada Mihail Kogălniceanu, nr. 31. Documentația se referă la realizarea unui imobil care se va extinde pe orizontală și verticală, astfel încât să asigure închiderea frontului pe strada Mihail Kogălniceanu.

„În același timp, s-au studiat și posibilitățile de dezvoltare a clădirilor existente în curtea interioară. Soluția de arhitectură și volumetrie a rezultat în urma solicitărilor specialiștilor din CMUAT de a închide frontul pentru asigurarea coerenței spațiale", a precizat Arina Moș, viceprimarul municipiului Oradea

Administrația Domeniului Public (ADP) a solicitat aviz arhitect-șef pentru realizare acces și împrejmuire parțială cimitir, în zona cuprinsă pe strada Ceyrat, colțul de Nord-Est al cimitirului. Intenția ADP este de a crea un acces auto unic pentru vizitatori, urmând ca actualul acces auto să fie desființat. În același timp, se va realiza împrejmuirea acelei porțiuni a cimitirului. Gardul spre strada Ceyrat în lungime de 50 de metri va fi realizat din cărămidă aparentă și va respecta înălțimea gardului existent.

„Accesul auto este necesar pentru decongestionarea circulației de pe aleea principală. Prin acest proiect se oferă o alternativă care va duce la separarea fluxului pietonal de cel auto", a punctat Radu Fortiş, arhitectul-șef al orașului. 

 

 

Galeria foto - Noi proiecte avizate de către specialiștii din CMUAT

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Valorificarea energiei geotermale
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator