Trimite unui prieten

Noi restricţii instituite de Comisia de circulație

Vineri , 20 Mai 2022, 14:35

Exportă PDF - Noi restricţii instituite de Comisia de circulație Tipărește pagina - Noi restricţii instituite de Comisia de circulație Trimite unui prieten - Noi restricţii instituite de Comisia de circulație
Noi restricţii instituite de Comisia de circulație

În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-au analizat mai multe solicitări privind diverse restricționări ale circulației în oraș sau modificări vizavi de semnalizarea rutieră în municipiu.

Astfel, începând cu data de 23 mai și până pe 17 iunie, se vor institui restricții de circulație în zona intersecțiilor străzilor Nufărul cu Ciheiului, pentru executarea lucrărilor obiectivului „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul - Cantemir". Lucrările se vor executa conform documentației din proiect, alternativ pe o parte și ulterior pe cealaltă a drumului și nu vor depăși mai mult de ½ din drum.

S-a solicitat închiderea circulației rutiere pe sensul de venire din centura Oradea, la intersecția străzilor Ciheiului cu Leonardo Da Vinci. Traficul care vine din centura Oradea spre bulevardul Nufărul se va devia pe strada Leonardo Da Vinci cu ieșire pe strada Nojoridului și va fi deschis doar sensul de intrare din Bulevardul Nufărul spre strada Ciheiului. Locațiile se vor executa în așa fel încât sensul de intrare din Bulevardul Nufărul spre strada Ciheiului să rămână permanent deschis.

După finalizarea lucrărilor la șinele de tramvai, în intersecția bulevardul Nufărul - strada Ciheiului, se va solicita restricționarea traficului în zona intersecției bulevardului Nufărul - strada Nojoridului pentru executarea lucrărilor la șinele de tramvai.

Solicitarea a fost făcută de S.C. Drumuri Bihor S.A.

 

 

Serviciul 112
Digital Oradea
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Consultare PRU Nufărul 1
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator