Trimite unui prieten

Orădenii, așteptați de azi la întâlnirile din cartiere, pentru a-şi vota proiectele favorite în cadrul bugetării participative

Joi , 15 Septembrie 2022, 10:47

Exportă PDF - Orădenii, așteptați de azi la întâlnirile din cartiere, pentru a-şi vota proiectele favorite în cadrul bugetării participative Tipărește pagina - Orădenii, așteptați de azi la întâlnirile din cartiere, pentru a-şi vota proiectele favorite în cadrul bugetării participative Trimite unui prieten - Orădenii, așteptați de azi la întâlnirile din cartiere, pentru a-şi vota proiectele favorite în cadrul bugetării participative
Orădenii, așteptați de azi la întâlnirile din cartiere, pentru a-şi vota proiectele favorite în cadrul bugetării participative

Azi au loc primele întâlniri cu cetăţenii, în cadrul programului de bugetare participativă desfășurat de Primăria Oradea, locuitorii fiind așteptați să voteze proiectul cel mai potrivit pentru cartierul lor.

Cei interesaţi sunt așteptați de la ora 17:00 în sala de sport de la Liceul Don Orione, iar de la 18:30 la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu" (str. Gh. Pop de Băsești, nr. 3), unde se vor se întâlni cu primarul Florin Birta și îşi vor putea vota proiectele favorite.

Orădenii sunt așteptați să vină în număr cât mai mare la aceste întâlniri, având în vedere că locuitorii unui cartier cunosc cel mai bine problemele și nevoile zonei în care locuiesc și astfel pot vota în cunoștință de cauză proiectele care le sunt de folos.

Așa cum se știe, etapa votului online în cadrul bugetării participative s-a încheiat, de azi începând etapa votării în cadrul întâlnirilor din cartiere.

Data și locul viitoarelor întâlniri, care vor avea loc în cartierele Ioșia, Rogerius, Decebal, Oncea, Episcopia, Nufărul și centru poate fi consultată în atașament.

Luni, 19 septembrie, întâlnirile vor continua în Cartierul Nufărul, în sala festivă a  Liceului Teoretic Onisifor Ghibu (Aleea Onisifor Ghibu, nr. 3) , de la ora 17:00, iar de la ora 18.30 la Şcoala Gimnazială  Dimitrie  Cantemir (str. Sextil Puşcariu, 2A).

În atașament găsiți situația la finalul etapei de vot online, dar și lista cu întâlnirile din cartiere.

 

 

Fișiere - Orădenii, așteptați de azi la întâlnirile din cartiere, pentru a-şi vota proiectele favorite în cadrul bugetării participative

Serviciul 112
Situatii de urgenţă
Digital Oradea
Regulament APTOR
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Consultare PRU Nufărul 1
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Ghid colectare deseuri
Oradea City Report
Piste de biciclete
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Ambulator