Trimite unui prieten

Orădenii mai au la dispoziție 28 de zile pentru a beneficia de reducerea de 8% pentru plata integrală a impozitului online

Vineri , 3 Martie 2023, 13:02

Exportă PDF - Orădenii mai au la dispoziție 28 de zile pentru a beneficia de reducerea de 8% pentru plata integrală a impozitului online Tipărește pagina - Orădenii mai au la dispoziție 28 de zile pentru a beneficia de reducerea de 8% pentru plata integrală a impozitului online Trimite unui prieten - Orădenii mai au la dispoziție 28 de zile pentru a beneficia de reducerea de 8% pentru plata integrală a impozitului online
Orădenii mai au la dispoziție 28 de zile pentru a beneficia de reducerea de 8% pentru plata integrală a impozitului online

Orădenii mai au la dispoziție 28 de zile pentru a beneficia de bonificația de 8% acordată de Primăria Oradea pentru plata integrală online cu anticipație a impozitelor locale (impozitul pe clădiri, teren și mijloace de transport).

Astfel, până la data de 31 martie, orădenii - persoane fizice și juridice - pot opta pentru plata directă pe site-ul www.oradea.ro, prin intermediul www.ghiseul.ro sau cu ajutorul aplicației MobilePay (link Google Play), beneficiind astfel de reducerea acordată.

Totodată, administrația publică locală îndeamnă cetățenii să acceseze serviciile de plată online pentru a economisi timp și pentru a reduce aglomerația de la ghișee. Vă reamintim că operațiunea este cât se poate de simplă, putând fi efectuată fără user și parolă.

În plus, aceștia beneficiază de o bonificație fiscală dublă, respectiv 8%, față de 4%, cât ar fi dacă și-ar achita obligațiile la ghișeu/POS sau prin ordin de plată.

Vă reamintim că și anul acesta, Primăria Oradea, prin Direcția Economică, derulează campania „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea" - ajunsă la a VII-a ediție. Municipalitatea premiază și în acest an persoanele și firmele care plătesc online taxele și impozitele datorate pe anul 2023 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

 

 

 

 

Serviciul 112
Digital Oradea
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Consultare PRU Nufărul 1
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator