Trimite unui prieten

Patru oferte depuse pentru proiectarea și execuția rețelei de utilități în Parcul Industrial IV

Vineri , 10 Iunie 2022, 11:09

Exportă PDF - Patru oferte depuse pentru proiectarea și execuția rețelei de utilități în Parcul Industrial IV Tipărește pagina - Patru oferte depuse pentru proiectarea și execuția rețelei de utilități în Parcul Industrial IV Trimite unui prieten - Patru oferte depuse pentru proiectarea și execuția rețelei de utilități în Parcul Industrial IV
Patru oferte depuse pentru proiectarea și execuția rețelei de utilități în Parcul Industrial IV

Ca urmare a încheierii termenului de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția rețelei de utilități publice în Parcul Industrial Eurobusiness IV, situat pe strada Corneliu Baba, au fost depuse patru oferte.

Termenul pentru depunerea acestora a fost miercuri, 8 iunie, ora 15:00, iar valoarea estimată a lucrărilor a fost de 10.181.010,47 (fără TVA).

Cele patru oferte sunt: 

1. Asocierea formată din: ASFAMIXT S.R.L. - lider de asociere și  COSTA VOC IMPEX S.R.L - asociat 1, având ca subcontractanți pe PROEXCO S.R.L., AMPER PROIECT, HELION SECURITY SRL, FLODOR TRANSCOM S.R.L., ABED NEGO COM;

2. Asocierea formată din CONSTRUCTII ERBASU S.A. - lider de asociere și POLIART S.R.L - asociat 1, având ca subcontractanți pe TERMOLINE S.R.L. şi NEXIA CONSULTING S.R.L.;

3. DUMEXIM S.R.L - ofertant lider, având ca subcontractanți pe MARDION S.R.L, ABED NEGO COM S.R.L, PROEXCO S.R.L., S&H SECURITY SOLUTIONS S.R.L, LEUINVEST S.R.L., CLOUD IT & SECURITY S.R.L.;

4. PRECON TRANSILVANIA S.R.L - ofertant lider, având ca subcontractanți pe RITMOTEH  S.R.L, PROIECT INSTALL GAZ PROEXCO S.R.L., ABED NEGO COM S.R.L, PROCONSOLUTIONS S.R.L, KALUNA S.R.L, DRUMURI BIHOR S.R.L.

Procedura de achiziție se află la faza de evaluare a ofertelor de participare și DUAE (Document Unic de Achiziție European), urmând a se trece la evaluarea tehnică a ofertelor, după care va urma evaluarea financiară.

Investiție de tip greenfield

Investiția „Realizarea rețelei de utilități publice în Parcul Industrial Eurobusiness IV"  este  una de tip greenfield, adică o investiție care se dezvoltă „de la zero", pe un teren fără infrastructură existentă și presupune realizarea utilităților publice, respectiv realizarea drumului de acces cu o lungime  totală de cca 710 m, realizarea de rețele de apă, rețele de canalizare menajeră, rețele de canalizare pluvială și rețele de instalații electrice.

Totodată, investiţia propune și realizarea iluminatului public, a unei canalizații subterane pentru integrarea rețelelor de telecomunicaţii, precum și amenajarea de zone verzi.

La finalul lucrărilor se va asigura accesul la 25 de parcele, care vor fi concesionate investitorilor pentru desfășurarea de activităţi de producție și servicii.

 

 

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator