Trimite unui prieten

Primăria Oradea își așteaptă colindătorii

Joi , 24 Noiembrie 2022, 9:43

Exportă PDF - Primăria Oradea își așteaptă colindătorii Tipărește pagina - Primăria Oradea își așteaptă colindătorii Trimite unui prieten - Primăria Oradea își așteaptă colindătorii
Primăria Oradea își așteaptă colindătorii

După doi ani de pandemie, retrăim bucuria de a fi împreună: Primăria Oradea îşi deschide larg porțile și își așteaptă colindătorii (grupuri de copii și școlari de la unitățile de învățământ, grupuri vocale organizate, coruri bisericești, etc.), cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă 2022.

Colindătorii vor fi așteptați de Moş Crăciun, în Sala Traian Moșoiu, în perioada 12-16 decembrie 2022, între orele 9.30-13.00.

Programarea și înscrierea se fac în perioada 25 noiembrie - 7 decembrie, prin depunerea unei solicitări la ghișeele din Centrul pentru Relații cu Publicul de la parterul clădirii Primăriei Oradea (în Piramidă).

Solicitarea trebuie să conțină date cu privire la grupul de colindători: denumirea instituției, nume-prenume și telefon coordonator colindători, data și ora solicitată și confirmată telefonic pentru prezența la colindat, numărul de participanți, ștampila unității (după caz).

Prealabil depunerii cererii de înscriere, pentru stabilirea clară a zilei şi orei când se doreşte prezenţa colindătorilor la Primărie, rugăm coordonatorii grupurilor să contacteze responsabilul desemnat cu centralizarea solicitărilor din cadrul instituției, la numărul de telefon fix 0259.437.000 sau mobil 0771.329.146, în acest fel eliminând orice risc de suprapunere la aceeași oră a mai multor grupuri de colindători.

Pentru a putea asigura fiecărui grup de colindători posibilitatea de a ne colinda, rugăm conducerile unităţilor de învățământ să se limiteze la maximum trei grupe (clase) de elevi/unitate de învăţământ, iar programul de colinde să nu depăşească 10 minute/grup.

Vă mulțumim!

 

 

Serviciul 112
Situatii de urgenţă
Digital Oradea
Regulament APTOR
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Consultare PRU Nufărul 1
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Ghid colectare deseuri
Oradea City Report
Piste de biciclete
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Ambulator