Trimite unui prieten

Stadiul lucrărilor la primul bloc de locuințe de serviciu construit de ADLO

Miercuri , 3 August 2022, 16:11

Exportă PDF - Stadiul lucrărilor la primul bloc de locuințe de serviciu construit de ADLO Tipărește pagina - Stadiul lucrărilor la primul bloc de locuințe de serviciu construit de ADLO Trimite unui prieten - Stadiul lucrărilor la primul bloc de locuințe de serviciu construit de ADLO
Stadiul lucrărilor la primul bloc de locuințe de serviciu construit de ADLO

Avansează lucrările la primul bloc de locuințe de serviciu pe care Agenția de Dezvoltare Locală (ADLO) îl construiește lângă Șoseaua de Centură, în proximitatea râului Crișul Repede. Stadiul lucrărilor la blocul care se construieşte pe str. Ovid Densușianu a ajuns la un procent de 25%.

"S-au turnat stâlpii verticali la etajul 2 și urmează turnarea planșeului peste etajul 2, respectiv turnarea elementelor verticale peste etajul 3. Regimul de înălțime este de S+P+5E cu destinația de locuințe de serviciu, a câte 65 apartamente pentru fiecare bloc. Apartamentele sunt destinate pentru a fi închiriate companiilor la prețuri atractive", a precizat Alina Silaghi, directorul ADLO.

Pentru primul bloc, licitația privind proiectarea și execuția a fost demarată la sfârșitul anului trecut si s-a încheiat în luna iulie 2021, finalizarea lucrărilor având ca termen luna decembrie 2022. Alte două blocuri cu câte 65 de apartamente fiecare vor mai fi construite de către ADLO, în perioada următoare.

La nivelul parterului se află accesul principal în clădire și 10 apartamente. Acestea sunt de două tipuri: 9 apartamente cu o cameră și 1 apartament cu două camere. Tot la nivelul parterului se află și un punct termic. Fiecare imobil dispune de aceeași organizare funcțională pe nivele. La nivelul etajului 1 se propun 11 apartamente: 10 apartamente cu o cameră și un apartament cu două camere. La nivelul etajelor 2, 3, 4, 5 se propune aceeași organizare funcțională precum la etajul 1. Accesul va fi asigurat de o scară și un lift pentru 5 persoane.

Locuințele de serviciu vor fi închiriate companiilor interesate, la prețuri atractive.

 

 

 

 

Galeria foto - Stadiul lucrărilor la primul bloc de locuințe de serviciu construit de ADLO

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Valorificarea energiei geotermale
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator