Trimite unui prieten

Târgul de Paști Oradea își așteaptă vizitatorii la Cetate, începând de vineri, 15 aprilie

Joi , 14 Aprilie 2022, 17:04

Exportă PDF - Târgul de Paști Oradea își așteaptă vizitatorii la Cetate, începând de vineri, 15 aprilie Tipărește pagina - Târgul de Paști Oradea își așteaptă vizitatorii la Cetate, începând de vineri, 15 aprilie Trimite unui prieten - Târgul de Paști Oradea își așteaptă vizitatorii la Cetate, începând de vineri, 15 aprilie
Târgul de Paști Oradea își așteaptă vizitatorii la Cetate, începând de vineri, 15 aprilie

Oradea întâmpină în acest an Sărbătorile Pascale cu o nouă ediție a Târgului de Paști în Cetatea Oradea. Târgul are loc în perioada 15-25 aprilie 2022 şi este organizat de Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

Cetatea Oradea devine în acest an punctul de atracție a Sărbătorilor Pascale orădene, atât prin decorurile colorate cât și prin multitudinea de activități. Ne vom bucura, cu mic, cu mare, de meșteșuguri și tradiții, jocuri și ateliere de creație, o căsuță ZOO, decorațiuni și multe, multe bunătăți.

Programul ediției 2022 a Târgului de Paști Oradea este bogat în activități tematice, dar și în ceea ce privește jocurile și poveștile pentru cei mici.

Copiii vor fi în centrul atenției la Târgul de Paști Oradea, aceștia fiind așteptați în fiecare zi a evenimentului cu ateliere de creație, tir cu arcul, modelaj de baloane, baloane uriașe de săpun și pictură pe față - una din activitățile lor preferate. De asemenea, spre marea bucurie a micuților, aceștia vor avea ocazia să se întâlnească zilnic cu Iepurașul de Paști. Lista completă a activităților, pentru fiecare zi de Târg, va putea fi consultată pe site-ul www.targuldepastioradea.ro și pe pagina noastră de Facebook, (@targuldepastioradea) astfel încât toți cei interesați pot afla detaliile privitoare la programul activităților.

Curtea Cetății Oradea va fi cuprinsă de culori vesele și decoruri desprinse din poveștile tradiționale, fiind pregătită să primească așa cum se cuvine toți vizitatorii. Vor fi amenajate 5 zone, regăsite și în harta Târgului de Paști: căsuțe de lemn cu produse tradiționale și decorațiuni, zona de food, Food trucks, baruri, zona dedicată atelierelor pentru copii, căsuța ZOO și zona destinată caruselului.

Programul Târgului de Paști

15-25 aprilie 2022, Cetatea Oradea

Vineri - Luni, 12:00 - 22:00;

Marți - Joi, 14:00-21:00;

 

 

Galeria foto - Târgul de Paști Oradea își așteaptă vizitatorii la Cetate, începând de vineri, 15 aprilie

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Valorificarea energiei geotermale
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator