Trimite unui prieten

Toalete publice automate, vandalizate din nou

Joi , 21 Septembrie 2023, 15:27

Exportă PDF -  Toalete publice automate, vandalizate din nou Tipărește pagina -  Toalete publice automate, vandalizate din nou Trimite unui prieten -  Toalete publice automate, vandalizate din nou
 Toalete publice automate, vandalizate din nou

Alte două toalete publice automate, amplasate pe raza municipiului Oradea, au fost vandalizate de persoane necunoscute. Într-o astfel de situație se află toaleta din Parcul Salca I, al cărei cititor de carduri a fost spart, în timp ce toaleta din Coridorul Verde Barcăului a fost inscripționată cu grafitti și au fost introduse diverse obiecte în loc de fise.

Reamintim că, în cursul acestui an, Primăria Oradea a achiziționat și amplasat șase toalete publice, în următoarele zone: Coridorul Verde Grigorescu - str. Daliei, Parcul Salca 1, cartierul Soarelui, promenada de pe malul Crișului din dreptul străzii Sovata (zona Salvamont) și Coridorul Verde Ion Bogdan.
Acestea, împreună cu alte două amplasate anterior în Parcul Barcăului, au asigurate servicii de mentenanță și întreținere zilnică pe o perioadă de doi ani, asigurate de către furnizor.

În ultimele zile au fost vandalizate toaletele publice automate din Municipiul Oradea: a fost spart cititorul de card la cea din parcul Salca I, respectiv au fost inscripționate cu graffiti cele din Coridorul Verde Barcăului, conform foto anexate, iar în alte zone au fost introduse alte obiecte în loc de fise.

În ultimul an au fost vandalizate mai multe toaletele publice din oraș, în repetate rânduri, municipalitatea cerând sprijinul Poliției Municipiului Oradea, al Poliției Locale Oradea și, nu în ultimul rând, al cetățenilor.

Municipalitatea face apel, pe această cale, la cei care folosesc toaletele să introducă doar fise de 50 de bani, conform indicațiilor de funcționare, sau să efectueze plata cu cardul.

Cei care sunt martori sau au informații despre astfel de acte de vandalism sunt rugați să apeleze Dispeceratul Poliției Municipiului Oradea - 0259-412.227 sau 112.

Oradea colecteaza selectiv
Serviciul 112
Situatii de urgenţă
Digital Oradea
Regulament APTOR
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Consultare PRU Nufărul 1
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Ghid colectare deseuri
Oradea City Report
Piste de biciclete
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Ambulator