Trimite unui prieten

Alte cinci locuri de joacă amenajate de Primăria Oradea

Joi , 25 August 2011, 11:01

Exportă PDF - Alte cinci locuri de joacă amenajate de Primăria Oradea Tipărește pagina - Alte cinci locuri de joacă amenajate de Primăria Oradea Trimite unui prieten - Alte cinci locuri de joacă amenajate de Primăria Oradea
Alte cinci locuri de joacă amenajate de Primăria Oradea

Primăria Oradea a amenajat în această săptămână,  pe raza municipiului alte cinci locuri de joacă pentru copii.

Unul dintre acestea, respectiv cel amenajat pe str. Oneştilor nr. 92 (înspre Splaiul Crişanei) este un loc de joacă nou, unde a fost montat un complex format din trei topogane şi două leagăne, un balansoar, trei figurine şi încă un leagăn suplimentar.

În alte patru locaţii, locurile de joacă au  fost completate cu aparate de joacă. Astfel, pe str. Meşteşugarilor colţ cu Piteştilor a fost montat un leagăn, 1 balansoar, 2 figurine, un panou de avertizare, în Parcul Ghioceilor s-au amplasat 12 leagăne, 4 figurine şi 1 balansoar, pe str. Matei Corvin, nr. 323 (înspre Depozitul Eco Bihor) s-au montat cinci figurine, două leagăne şi trei balansoare, iar pe B-dul Dacia, nr. 68, locul de joacă a fost completat cu trei figurine, un leagăn şi un balansoar.

Primăria municipiului Oradea a achiziţionat în total de la firma S.C. Dupex SRL din Cluj Napoca 157 de aparate de joacă, valoarea acestor complexe de joacă fiind de 450 mii.

 

Twitter
Aplicatia Bihor curat
Oradea City App
Travel
Regio
Termo Alert
Scoala Dacia
Proiect Traian Vuia
Ziua sustenabilitatii
Situatie Covid
Plantati in amintire
Refugiati