Trimite unui prieten

Se delimitează cartierele din Oradea

Miercuri , 19 Ianuarie 2011, 13:06

Exportă PDF - Se delimitează cartierele din Oradea Tipărește pagina - Se delimitează cartierele din Oradea Trimite unui prieten - Se delimitează cartierele din Oradea
Se delimitează cartierele din Oradea

Având în vedere că până în prezent nu s-au delimitat în mod distinct cartierele ce compun municipiul Oradea, iar oraşul s-a extins mult faţă de Planul Urbanistic General din 1991, municipalitatea propune delimitarea foarte precisă a cartierelor şi aprobarea denumirii acestora.

Demersurile pentru delimitarea cartierelor din oraş au început în luna septembrie a anului trecut, iar după o analiză pe baza unor criterii istorice şi zonale, reprezentanţii Instituţiei Arhitectului Şef din cadrul Primăriei Oradea, împreună cu cei ai Direcţiei de Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional Bihor au stabilit delimitarea cartierelor din Municipiul Oradea în număr de 30, precum şi denumirea acestora.

Proiectul de hotărâre urmează să fie vizat de Comisia Judeţeană de Atribuire de Denumiri, iar apoi să intre spre aprobare în şedinţa Consiliului Local al Municipiului Oradea.

În ataşament găsiţi harta care cuprinde toate cartierele din municipiul Oradea  (http://arhitectsef.oradea.ro/gis_utile.php).

 

Fișiere - Se delimitează cartierele din Oradea

Twitter
Aplicatia Bihor curat
Oradea City App
Travel
Regio
Termo Alert
Scoala Dacia
Proiect Traian Vuia
Ziua sustenabilitatii
Situatie Covid
Plantati in amintire
Refugiati