Știri

iulie 09, 2015

Share:

10 bănci montate în Parcul Industrial printr-o acțiune de voluntariat

news-image

În cursul zilei de azi, 9 iulie, au fost montate 10 bănci în stațiile de autobuz din incinta Parcului Industrial Eurobusiness de pe șoseaua Borșului. Băncile au fost confecționate de către practicanți ai Colegiului Tehnic Andrei Șaguna și asamblate și montate de voluntari din cadrul companiilor din Parcul Industrial.
Realizarea băncilor a avut loc după ce recent a fost asigurat transportul public în parcul industrial, iar administrația parcului a decis să inițieze un proiect de responsabilitate socială, un proiect util care să deservească angajații din parcul industrial. Astfel au solicitat ajutorul Colegiului Tehnic Andrei Șaguna, care în parteneriat cu Școala Profesională Eurobusiness au confecționat 40 de bănci dintre care 10 au fost montate azi în Parcul Industrial, iar celelalte 30 vor fi montate în viitorul apropiat pentru dotarea școlilor tehnice partenere în proiectul Eurobusiness School respectiv în școlile Traian Vuia, Constantin Brâncuși și Andrei Șaguna.
Primăria Municipiului Oradea și Parcul Industrial Eurobusiness mulțumește pe această cale prof. Ing. Clitan Dumitru de la Colegiul Andrei Șaguna, care a oferit suportul profesional în realizarea băncilor și elevilor de la Școala Profesională de la specializarea prelucrarea lemnului, precum și companiilor și voluntarilor de la Faist Mekatronic și Zucchetti, pentru implicarea civică de care au dat dovadă.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut