Știri

știri

iunie 06, 2024

Share:

27 de cupluri au sărbătorit „Nunta de Aur” la Primăria Oradea

news-image

Viceprimarul Antonia Nica a felicitat azi, 6 iunie, cele 27 de cupluri prezente în sala mare a Primăriei Oradea, la evenimentul „Nunta de Aur”. Aflat la cea de-a VI-a ediție din acest an, evenimentul este organizat de municipalitate în semn de prețuire pentru familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și au domiciliul în Oradea.

Festivitatea de premiere a avut loc în prezența seniorilor și a familiilor lor, fiecare pereche primind o diplomă aniversară, însoțită de flori și de un premiu în bani în cuantum de 1.000 lei.

Viceprimarul Antonia Nica i-a felicitat pe toți cei prezenți, iar la finalul festivității a cântat împreună cu invitații „La mulți ani!”.

„Astăzi sunteți oaspeții noștri de seamă și suntem onorați să vă fim alături, la momentul sărbătoririi a 50 de ani de căsătorie, jumătate de veac pe care l-ați parcurs împreună, cu bune și rele, cu urcușuri și coborâșuri, cu frici și speranțe.

Un înțelept spunea: Unii oameni, indiferent cât de mult îmbătrânesc, nu-și pierd niciodată frumusețea, ci doar și-o mută de pe fețe în inimile lor.

Trecutul e trecut, viitorul e necunoscut și ca atare nu ne mai rămâne decât să împodobim cât mai frumos prezentul. Asta ne dorim și noi, Primăria Oradea, domnul primar Florin Birta – ale cărui gânduri de bine vă rog să le primiți prin intermediul meu – să facem din această zi, o zi de bucurie, de sărbătoare și de cinste! Vă rugăm, așadar, să primiți admirația, recunoștința și respectul nostru la sărbătorirea a 50 de ani de căsătorie – Nunta de Aur”, a spus viceprimarul Antonia Nica.

Compartimentul de Stare Civilă primește în continuare cereri de la cei care împlinesc 50 de ani de căsnicie, la camera 12 parter, aflată în clădirea Primăriei. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0259/408824.

Etichete:

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut