Știri

mai 29, 2015

Share:

Administrația orădeană dorește să eficientizeze sistemul de parcări din municipiu

news-image

La Hotelul Continental din Oradea are loc Conferința Națională RoPark, organizată de Asociația Operatorilor de Parcare din România. În cadrul evenimentului, reprezentanții operatorilor de parcări din țară participă la discuții privind viitoarele reglementări în domeniul parcărilor, administrarea și controlul acestora, precum și planuri de viitor și exemple de realizări. Administrația orădeană este reprezentată la acest eveniment de către viceprimarul Huszar Istvan și de către Ionuț Șimon – șef Serviciu Parcări în cadrul AIO.

La deschiderea evenimentului, viceprimarul Huszar Istvan a menționat că pentru municipalitatea orădeană administrarea parcărilor este o prioritate, deoarece Primăria Oradea și AIO încearcă să administreze parcările din municipiu în mod cât mai eficient. Deşi lucrările de modernizare din oraş au redus în această perioadă numărul locurilor de parcare, Administrația Imobiliară, prin Serviciul Parcări, încearcă să asigure șoferilor condiții optime de parcare, a spus Huszar Istvan.

„Probabil că există alte orașe din România unde plata parcărilor este poate mai redusă decât aici în Oradea, însă aceste parcări nu sunt atât de bine administrate ca în municipiul Oradea. Administrația Imobiliră Oradea pregătește și acum modificări la regulamentul de parcări care să fie un beneficiu pentru cetățeni, iar asociațiile și reprezentanții sectorului civil pot să contribuie în mod real la eficientizarea acestui regulament”, a menționat viceprimarul.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut